Imobiliare.ro susține un proiect inedit care se desfășoară chiar în această săptămână la Timișoara

Imobiliare.ro susține un proiect inedit care se desfășoară chiar în această săptămână în Timișoara, Capitala Europeană a Culturii în 2023. Jurnaliștii Revistei Biz, prima revistă de business a României care de 24 de ani urmărește și relatează modul în care evoluează economia, societatea și cum inovațiile transformă lumea în care trăim, vor lucra până pe 3 septembrie dintr-un birou complet transparent amplasat în Piața Unirii.

Aici va fi pregătit pas cu pas un număr special al revistei, vor fi realizate interviuri cu decidenții locali, dar și cu oameni de afaceri, creativi locali și oameni de cultură, iar cine dorește se va putea întâlni direct cu redactorii și cu editorii Biz.

Ediția specială va fi disponibilă pe piață din 15 octombrie. O radiografie culturală și de business a orașului ales Capitala Europeană a Culturii în 2023 va putea fi urmărită, totodată, pe social media și pe site-ul publicației.

“Să vezi redacția unei publicații de business în plină acțiune în centrul orașului îți oferă un sentiment extraordinar. Este cu adevărat o experiență inedită pentru timișoreni, pentru antreprenorii și business-urile de pe plan local, dar și o oportunitate pentru brandurile născute și dezvoltate în Timișoara”, a declarat Daniel Crainic, Chief Marketing Officer Imobiliare.ro, primul și cel mai accesat portal imobiliar din România care împlinește în curând 24 de ani de cât s-a lansat în orașul de pe Bega.

Chiar dacă astăzi este unul dintre cele mai puternice branduri digitale din România și face parte din grupul media elvețian Ringier, o parte semnificativă a echipei rămâne în continuare concentrată în biroul de la Timișoara.

Mai multe detalii despre proiectul unic demarat de Revista Biz și susținut de Imobiliare.ro sunt disponibile aici.

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])