Proiect unic derulat la Timișoara, susținut de Imobiliare.ro. Urmărește în acțiune redacția primei reviste de business din România

Capitala Europeană a Culturii în 2023, Timișoara, va fi gazda unui proiect unic în perioada 28 august-3 septembrie, susținut de Imobiliare.ro. Timp de o săptămână echipa primei reviste de business a României, Revista Biz, se va muta într-un birou complet transparent aflat în centrul orașului de unde jurnaliștii vor lucra la pregătirea unui număr special al publicației sub privirile tuturor celor interesați.

Interviuri, discuții cu oamenii care decid soarta orașului, antreprenori curajoși și lideri vizionari, toate acestea vor fi incluse în proiectul demarat de revista Biz care de 24 de ani urmărește și relatează modul în care evoluează economia, societatea și cum inovațiile intră în viața de zi cu zi, transformând lumea în care trăim.

O radiografie culturală și de business a orașului de pe Bega va putea fi urmărită pe social media, pe site-ul publicației și, din 15 octombrie, în numărul special al revistei.

„Revista Biz este unul din cele mai longevive proiecte editoriale de business din țară cu un puternic background antreprenorial care a câștigat respectul comunității de business. Am răspuns prezent cu entuziasm propunerii de a susține proiectul special derulat la Timișoara și dedicat brandurilor mari născute, dezvoltate sau cu o importantă legătură cu Capitala Banatului. Chiar dacă astăzi Imobiliare.ro este unul dintre cele mai puternice branduri digitale din România și face parte din grupul media elvețian Ringier, antreprenoriatul este în ADN-ul nostru așa cum este și Timișoara”, a declarat Daniel Crainic, Chief Marketing Officer Imobiliare.ro.

Primului și cel mai accesat portal imobiliar din România, cu cea mai mare bază de oferte din toate categoriile imobiliare la nivel național, Imobiliare.ro, împlinește în curând 24 de ani de la lansare și colaborează cu peste 2.000 de parteneri, de la agenții și dezvoltatori, la bănci și evaluatori. În continuare o parte semnificativă a echipei este concentrată în biroul din Timișoara.

Orașul de pe Bega se transformă sub privirile noastre în 2023 cu ajutorul culturii, impulsionat de antreprenori și businessuri cu viziune. Timișoara este locul unde s-a tipărit, în anul 1771, primul ziar în limba germană din Europa Centrală și de Sud-Est – Temeswarer Nachrichten. Tot aici a existat prima bibliotecă publică și s-a organizat prima proiecție de film.

Între 1880 și 1914, Timișoara era cel mai important oraș industrial, comercial, financiar și cultural din regiune, admirat pentru excelența artistică în muzică, literatură, pictură, sculptură și arhitectură, cât și pentru inovațiile sale tehnice și științifice.

Află mai multe despre proiectul unic demarat de Revista Biz și susținut de Imobiliare.ro aici.

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])