SIB s-a încheiat, deja se pregătește TNI de la anul

Ediția din acest an a Salonului Imobiliar București, ce a avut loc week-end-ul trecut, a fost vizitată de 9.100 de oameni în căutare de locuințe. Care sunt concluziile SIB și ce va aduce nou TNI 2018?

Macheta proiect imobUtilizatorii finali sunt dispuși să plătească în plus pentru suprafețe mai mari și caută unități cu unul sau două dormitoare, în zone bine deservite de mijloace de transport în comun. Cererea pentru locuințele din segmentul ”mediu” se menține ridicată, dar cumpărătorii amână decizia achiziției, pe fondul creșterii ROBOR. Investitorii caută locuințe cu suprafețe optime, localizate central, ce pot fi ușor închiriate în sisteme tip Airbnb sau Booking.

Acestea sunt concluziile ce s-au desprins în urma Salonului Imobiliar București, manifestare ce a avut loc în week-end-ul 17-20 noiembrie 2017 la Palatul Parlamentului, Tot la Palatul Parlamentului, între 18-20 mai 2018, va avea loc Târgul Național Imobiliar 2018, eveniment pentru care 15 companii au confirmat deha participarea. La ediția anterioară ce a avut loc în perioada 29 septembrie – 1 octombrie 2017 au fost prezente 110 companii imobiliare ce au prezentat vizitatorilor evenimentului și presei de specialitate aproximativ 15.000 de oferte de locuinte noi.

„În urma cererilor numeroase de participare la eveniment și a rezultatelor foarte bune obținute de expozanți la edițiile TNI 2017 mărim spațiul expozițional. Edițiile Târgului Național Imobiliar TNI din anul 2018 ce vor avea loc în perioadele  18-20 mai și respectiv 28-30 septembrie se vor desfășura atât în Sala Unirea, spațiul consacrat al evenimentului, cât și în Sala Tache Ionescu, mărind astfel spațiul expozițional cu încă 1.200 de metri pătrați. În momentul de față sunt companii imobiliare de renume care, fiind mulțumite de rezultatele târgului de toamnă, au ales să se înscrie de acum la TNI 2018 pentru a-și alege standuri preferențiale și a beneficia de promoția valabilă până la finalul lunii noiembrie- doar 20% avans necesar rezervării”, declară Cristina Bercea, PR Manager al Târgului Național Imobiliar TNI.