Light Dark

Avem noutăți pentru tine, partenerul Imobiliare.ro, așa că ți-am pregătit un nou episod Tech Agenda.

Colegul nostru Alex Dozsa, B2B Marketing Coordinator, îți arată pas cu pas cum poți să cumperi rapid extraopțiuni direct din Admin Online.

Ai nevoie doar de câteva click-uri! Pentru a ține mereu evidența extraopțiunilor achiziționate, poți accesa un istoric complet tot din Admin Online.

Dacă ai întrebări, nelămuriri sau pur și simplu vrei mai multe detalii despre orice subiect, nu doar despre cel prezentat în acest episod Tech Agenda, te invităm la discuții în grupul de Facebook Parteneri Imobiliare.ro.

Îți răspundem în cel mai scurt timp și, ca membru, vei avea constant o linie directă de dialog cu echipa de product și marketing Imobiliare.ro. Suntem deja mai bine de 400 în acest grup. Te așteptăm și pe tine!

Iată ce alte subiecte am mai discutat în Tech Agenda:

Lead-uri direct pe Whatsapp și plata cu cardul

Certificatul energetic și ce soluție am găsit pentru vizionări sigure în pandemie

Beneficii aduse de Promo Anunț

Dacă vrei să rămâi mereu la curent cu noutățile Imobiliare.ro, dar și cu cele mai importante știri din domeniu și cu cele mai extinse analize de piață, îți sugerăm că dai un “subscribe” canalului de YouTube Clubul Profesioniștilor în Imobiliare. Te notificăm noi când apare ceva de interes!

Recent, am publicat aici și o analiză la care au mai avut acces doar cei care au participat la un webinar susținut de cunoscutul coach financiar Eusebiu Burcaș.

Colegul nostru Dorel Niță, Head of Data & Research Imobiliare.ro și coordonatorul proiectului Analize Imobiliare, vorbește pe larg despre mersul pieței imobiliare în pandemie și despre oportunitățile de investiții. Poți să urmărești și tu prezentarea integral mai jos:

Nu uita să dai “subscribe” canalului nostru de YouTube!

Pentru și mai multe date despre mersul pieței imobiliare în Trimestrul III din 2020, poți descărca gratuit cel mai nou raport elaborat de Analize Imobiliare, platforma de real estate intelligence lansată de Imobiliare.ro. Îl găsești AICI.