Light Dark

Imobiliare.ro are noutăți pentru tine, așa că ți-am pregătit un nou episod Tech Agenda.

În cea mai recentă ediție a Tech Agenda poți afla informații despre performanțele site-ului Imobiliare.ro în luna aprilie, dar și ultimele detalii despre CPI Național 2021 și Gala Profesioniștilor în Imobiliare, evenimente programate să se desfășoare luna aceasta, pe 27 și 28 mai. Din videoclipul de mai jos poți afla ce te interesează de la colegul nostru Alex Dozsa, B2B Marketing Coordinator în cadrul Imobiliare.ro.

Îți reamintim și că participarea la CPI Național și la Gala Profesioniștilor în Imobiliare este GRATUITĂ, iar aici te poți înscrie. În mailul de confirmare a participării vei primi un link de înscriere pe platforma aplicația Hopin, pe care vei putea urmări, în direct, transmisiunea celor două evenimente.

Nu uita, dacă ai întrebări, nelămuriri sau pur și simplu vrei mai multe detalii despre orice subiect, nu doar despre cel prezentat în cadrul rubricii Tech Agenda, te invităm la discuții în grupul de Facebook Parteneri Imobiliare.ro.

Îți răspundem în cel mai scurt timp și, ca membru, vei avea constant o linie directă de dialog cu echipa de product și marketing Imobiliare.ro.