Light Dark

Pentru a te asigura că totul va fi în regulă în momentul începerii evenimentelor, asigură-te că te-ai înregistrat dinainte pe platforma online care va găzdui transmisiunile live.

A mai rămas puțin până la edițiile din 2021 ale CPI Național și Galei Profesioniștilor în Imobiliare, iar speakerii incluși pe agenda evenimentelor sunt, deja, pregătiți. Organizatorii, respectiv echipa Imobiliare.ro și CPI pun la punct ultimele detalii pentru a se asigura că vei avea parte de o experiență cu adevărat specială.

Îți reamintim că participarea la cele două evenimente este GRATUITĂ, iar aici te poți înscrie!

După completarea formularului de înscriere de pe site vei primi un mail de confirmare a participării, ce va conține detalii despre înregistrarea pe platforma Hopin. Ar trebui să faci acest din urmă pas înainte de data la care sunt programate evenimentele, pentru a te asigura că totul este în regulă, iar pe 27 și, respectiv, 28 mai vei putea ajunge, cu un singur click, pe platformă, pentru a urmări transmisiunile live.

În cel mai recent episod de Tech Agenda, Alex Dozsa, B2B Marketing Coordinator în cadrul Imobiliare.ro, îți oferă mai multe detalii despre procesul de înscriere, dar și despre diferite momente planificate în cadrul evenimentelor.

Deși folosim o platformă online pentru găzduirea participanților la cele două evenimente, locurile sunt, totuși, limitate, pentru a asigura o calitate ridicată a transmisiunii. Dacă nu te-ai înscris încă la CPI Național și la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2021, încă mai ai timp!

Citește și: #CPINațional2021: George Buhnici va vorbi, pe 27 mai, despre schimbarea priorităților în materie de locuire. Sfaturi pentru îmbunătățirea stilului de viață

Citește și: #CPINațional2021 și Gala Profesioniștilor în Imobiliare îți aduc networkingul în confortul casei tale. Poți chiar interveni, live, în cadrul discuțiilor

Citește și: #CPINațional2021: Care sunt perspectivele pieței imobiliare rezidențiale autohtone, după mai bine de un an de COVID-19? Află la conferința din 27 mai!

Citește și: #CPINațional2021: Adrian Cioroianu, speaker la conferința națională din 27 mai. Te așteaptă „o incursiune în mindsetul unui vânzător de top” și „o infuzie rapidă de cunoștințe practice”

Citește și: Lista finaliștilor pentru Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2021 este pregătită! Tu cine crezi că vor fi câștigătorii?

Citește și: #CPINațional2021: Evenimentul dedicat profesioniștilor din imobiliare se va desfășura anul acesta în format hibrid, fizic și online. Participarea este GRATUITĂ!