Light Dark

Conferința CPI Național 2021 va avea loc în prima parte a zilei de mâine, de la ora 9:00, iar Gala Profesioniștilor în Imobiliare se va desfășura vineri, de la ora 14:00.

Alex Dima și Corina Caragea, gazdele CPI Național și Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2021

Pentru că vrem să ai parte de o experiență cât mai plăcută, ne-am asigurat că cele două evenimente dedicate breslei imobiliare vor beneficia de energia a doi oameni deosebiți. Astfel, Alex Dima, jurnalistul de la „România, te iubesc!”, va fi gazda ta la CPI Național 2021, în vreme ce cunoscută prezentatoare TV Corina Caragea va fi alături de tine la Gala Profesioniștilor în Imobiliare, la fel ca anul trecut. De asemenea, pe agenda zilei de vineri se regăsește și un moment special, pregătit de Alex Dima.

Nu te-ai înscris încă la CPI Național și la Gala Profesioniștilor în Imobiliare? Încă îți mai poți rezerva un loc, în mod GRATUIT!

Cele două evenimente dedicate breslei imobiliare au fost concepute într-un format hibrid, fizic și online: speakerii și finaliștii urmând a fi prezenți într-o sală de conferință a hotelului Radisson Blu, din București, în vreme ce restul participanților vor putea urmări transmisiunea, live, pe aplicația Hopin (pe bază de înregistrare prealabilă). Platforma online oferă atât posibilitatea organizării unor grupuri private de discuții, cât și intervenția „celor de acasă” în cadrul diferitelor sesiuni ale evenimentelor – și inclusiv interacțiunea cu speakerii, individuali sau în cadrul panelului de discuții.

Iată lista speakerilor de la CPI Național 2021:

  • George Buhnici – Jurnalist, fondatorul platformei casebune.ro
  • Georgian Marcu – Broker/Owner, Green Angels
  • Dorel Niță – Head of Data & Research, Imobiliare.ro
  • Beatrice Dumitrașcu – VP Residential Sales, One United Properties
  • Antoanela Comșa – Director General, Gran Via România
  • Gabriel Voicu – Vicepreședinte, SVN România
  • Damian Șerban – Managing Director, R&D Advisers
  • Cătălin Priscorniță – CEO și fondator Blitz
  • Adrian Cioroianu – Trainer Executive, AC Knowledge Romania

Pentru Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2021, reprezentanții industriei și-au putut depune candidaturile în funcție de trei categorii, anume „Agenții imobiliare”, „Dezvoltatori imobiliari” și „Oameni în imobiliare”, în total urmând a fi acordate 24 de premii.

Citește și: #CPINațional2021 și Gala Profesioniștilor în Imobiliare: tu ai reușit deja să te înscrii? Locurile sunt limitate!

Citește și: #CPINațional2021: George Buhnici va vorbi, pe 27 mai, despre schimbarea priorităților în materie de locuire. Sfaturi pentru îmbunătățirea stilului de viață

Citește și: #CPINațional2021 și Gala Profesioniștilor în Imobiliare îți aduc networkingul în confortul casei tale. Poți chiar interveni, live, în cadrul discuțiilor

Citește și: #CPINațional2021: Care sunt perspectivele pieței imobiliare rezidențiale autohtone, după mai bine de un an de COVID-19? Află la conferința din 27 mai!

Citește și: #CPINațional2021: Adrian Cioroianu, speaker la conferința națională din 27 mai. Te așteaptă „o incursiune în mindsetul unui vânzător de top” și „o infuzie rapidă de cunoștințe practice”

Citește și: Lista finaliștilor pentru Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2021 este pregătită! Tu cine crezi că vor fi câștigătorii?

Citește și: #CPINațional2021: Evenimentul dedicat profesioniștilor din imobiliare se va desfășura anul acesta în format hibrid, fizic și online. Participarea este GRATUITĂ!