Au dezvoltat ansambluri rezidențiale în București, Cluj și Viena. Cel mai nou proiect cuprinde 160 de locuințe noi în nordul Timișoarei

Au fost demarate lucrările de construcție pentru un nou proiect rezidențial situat în zona de nord a Timișoarei. Astfel, 160 de locuințe vor fi disponibile aici din prima jumătate a anului 2019.

Reprezentanții Campeador Group consideră că piața din Timișoara este una dintre cele mai atractive și mai dinamice sub aspectul investițiilor rezidențiale, motiv pentru care au ales să dezvolte aici proiectul imobiliar Campeador Residence.

ansamblu rezidential timisoara

„După dezvoltarea unor ansambluri rezidențiale în București, Cluj-Napoca și Viena, am ales să dezvoltăm acest prim proiect în Timișoara, deoarece credem în potențialul pieței din acest oraș înfloritor și în nevoia stringentă de proiecte rezidențiale de calitate, care să îndeplinească nevoile beneficiarilor”, a declarat Nelu Larionesi, Director General Campeador, potrivit Ziua de Vest.

Ansamblul rezidențial, amplasat pe Calea Torontalului, va dispune de spații comerciale la parter, locuri de joacă pentru copii și locuri de parcare în subteran. În plus, acesta va beneficia de pază permanentă și de supraveghere video.

Vânzarea apartamentelor se va face prin intermediul agenției imobiliare Hitch&Mosher.

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])