Cosmopolis are un nou CEO și un buget de peste 30 milioane de euro pentru 500 apartamente și un nou strip mall

Ozan Tuncer preia conducerea Cosmopolis. Pentru 2022, compania are alocate investiții record – de peste 30 milioane de euro – și își propune construcția a cel puțin 500 de unități noi, alături de un nou strip mall și extinderea infrastructurii rutiere.

Ozan Tuncer preia funcția de CEO al Cosmopolis de la Ahmet Buyukhanli, care rămâne acționar principal Opus Land Development, dezvoltatorul Cosmopolis, anunță compania într-un comunicat de presă.

În 2022, compania are alocate investiții de 30 milioane de euro și își propune construcția a cel puțin 500 de unități noi, alături de un nou strip mall și extinderea infrastructurii rutiere.

“După 14 ani de când am pus bazele acestei comunități unice în România, Cosmopolis trece într-o nouă etapă de dezvoltare. Am depășit pragul de 14.000 de rezidenți, suntem prima opțiune în materie de locuințe noi în nordul Capitalei, iar toți acești ani de dezvoltare susținută au dovedit că ne concentrăm pe vânzarea unui stil de viață, nu doar metri pătrați. Ozan Tuncer este alături de noi de aproape 10 ani, îndeplinind cu succes rolul de Chief Financial Officer. Am încredere că este cea mai potrivită persoană să preia rolul de CEO și să ducă mai departe planurile de dezvoltare ale Cosmopolis, păstrând viziunea și misiunea Cosmopolis,”, a declarat Ahmet Buyukhanli, acționarul principal al Opus Land Development.

Ozan Tuncer este absolvent al Facultății de Economie. El și-a început cariera profesională în anul 2000 în Meteksan Sistem, o companie din grupul Bilkent Holding. Meteksan a fost principalul integrator IT din Turcia, activ în principal în industriile de apărare, educație și financiare. În 2005 a fost numit director financiar al Meteksan România pentru prima activitate a grupului în străinătate. În 2009 s-a alăturat Synergy Construct, un antreprenor general de top din România, activ în proiecte rezidențiale, comerciale și industriale. A deținut funcția de Chief Financial Officer al Synergy până în 2012, când s-a alăturat Opus Land Development în calitate de CFO.

În 2022, Opus Land Development a alocat investiții de 30 milioane de euro și își propune construcția a cel puțin 500 de unități noi în Cosmopolis, atât apartamente cât și vile, alături de un nou strip mall și extinderea infrastructurii rutiere.

Proiectul Cosmopolis, construit după 1989, va ajunge la finalul acestui an la peste 5.000 locuințe finalizate și o comunitate de peste 15.000 de locuitori, în urma unor investiții cumulate de peste 350 de milioane de euro, una dintre cele mai mari investiții realizate într-un proiect imobiliar din România.

Citește și: Compania Hagag Development Europe a achiziționat recent o nouă clădire localizată în zona Piața Universității

Citește și: Cum poți atrage clienți noi? Află răspunsul la sesiunea de Leadership din cadrul evenimentului Imobiliare Hub Timișoara

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])