Eden Capital Development preia dezvoltarea unui ansamblu situat la marginea Deltei Văcărești din Capitală

Eden Capital Development preia de la DaVinci Group proiectul rezidențial Da Vinci Residence, localizat la marginea Deltei Văcărești din Capitală, o serie de modificări urmând să fie aduse acestuia pe viitor.

Valoarea estimată a tranzacției se ridică la 7-8 milioane de euro, potrivit Economica.net, care confirmă, de asemenea, cu oficialii companiei că atât numele proiectului, cât și planurile sale ar urma să fie schimbate, într-o anumită măsură.

La ora actuală, pagina de Facebook aferentă ansamblului păstrează numele Da Vinci Residence, dar pe imaginea de profil apare denumirea Delta City. Noua denumire este utilizată și în descrierea aferentă paginii. Aici se specifică, de asemenea, că „ansamblul este devoltat de Eden Capital”.

Ansamblul ar urma să cuprindă trei blocuri cu 333 de apartamente, de la garsoniere la duplexuri.

În momentul de față, vechiul site Da Vinci Residence, dar și cel al Delta City, nu pot fi accesate, vizitatorii fiind informați că acestea se află în construcție.

Proiectul ansamblului situat la Parcului Natural Văcărești a fost demarat de DaVinci Group Development, companie condusă de Alin Mihalache și Nicolae Uciu. Spre finele lui 2017, se anunța o investiție de 20 de milioane de euro aici, realizată în mare parte din surse proprii. Spre sfârșitul anului 2019 se estima anul trecut că ar fi urmat să se mute aici primii rezidenți.

Din portofoliul Eden Capital Development fac parte și proiectele Cortina Residence, Dinamic City, Four City North și Cortina Academy. Primul dintre cesta se află în zona de nord a Bucureștiului și cuprinde 270 de apartamente și 426 de locuri de parcare.Cel de-al doilea a fost vândut integral și este localizat în sectorul 2 al Capitalei, în vecinătatea Parcului Verdi.

Four City North include aproape 570 de locuințe, dispuse în patru blocuri, și o grădină interioară care se extinde pe o suprafață de 1,4 hectare.

Ansamblul Cortina Academy, amplasat în apropiere de Palatul Cotroceni, a fost premiat la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2019, obținând trofelul pentru „Cel mai bun concept de locuire”.

Citește și: One United Properties pregătește un nou ansamblu rezidențial, cu peste 1.000 de apartamente, pe malul lacului Plumbuita din București

Citește și: Un nou ansamblu rezidențial în zona de nordul Bucureștiului. Grupul Grampet vrea să construiască 5 blocuri în vecinătatea cartierului ANL Henri Coandă

Citește și: Lucrările la ansamblul dezvoltat de Impact în zona Expoziției din București intră în faza a doua. Patru clădiri vor fi livrate în 2020

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])