Light Dark

Pentru că ești utilizator Imobiliare.ro, beneficiezi de o invitație gratuită la acest Târgul Național Imobiliar TNI. Salvează codul QR de mai jos și prezintă-l echipei din zona de acces.

De ce să fii prezent:

  • Brokerii de credite Imobiliare.ro te așteaptă la standul Imobiliare.ro unde poți beneficia de o simulare gratuită a unui scenariu de credit. Vei primi informații complete despre cele mai bune soluții financiare, o simulare a creditului pe care ți-l permiți și valoarea ratei lunare.
  • Expoziția reunește peste 25.000 de oferte de locuințe noi, dar și vechi (garsoniere, apartamente, vile, case de vacanță din diferite zone ale României, Dubai și Cipru).
  • Pentru prima dată la un târg imobiliar în România, vor fi prezente oferte de proprietăți inclusiv din Franța.

Salvează codul QR și prezintă-l către echipa de acces.

Vizitatorii Târgului Național Imobiliar au acces pe durata celor 3 zile de eveniment la imobile cu
prețuri speciale și diverse bonusuri oferite de expozanții TNI.

TNI: Situația prețurilor în imobiliare și nivelul cererii de locuințe

Piața imobiliară din țara noastră este matură și reușește să se adapteze actualei situații marcate de inflație și evoluția dobânzilor. Oscilațiile de preț sunt inevitabile în aceste condiții, dar se mențin în cote normale, creditele deși sunt mai scumpe, în continuare sunt accesibile, iar numărul de tranzacții imobiliare începe să își revină după o evidentă contracție ce s-a resimțit în perioada de vară. Conform datelor publicate de ANCPI, numărul de tranzacții imobiliare realizate în luna precedentă a fost de 62.054, în creștere cu 3.668 față de luna august, cele mai multe vânzări înregistrându-se în București, ILFOV și Timiș. Conform indicelui Imobiliare.ro, la nivel național prețul mediu solicitat pentru o locuință a ajuns la valoarea de 1.705 euro/mp, în capitală valoarea media este de 1737 euro/mp, iar Clujul se menține orașul din țară cu cel mai scump preț pe mp, respectiv 2.394 euro/mp.

,,Este o perioadă în care piața rezidențială caută un punct de echilibru și inevitabil vom continua să avem oscilații de preț specifice de la o lună la alta. Chiar dacă în septembrie am înregistrat scăderi de preț în jurul a 1%, față de aceeași perioadă a anului trecut, diferențele de preț sunt în continuare peste rata inflației. Ne așteptăm ca pe segmentele mass-market și rezidențialul vechi acest reglaj inerent să fie mai vizibil, în vreme ce prețurile pentru locuințele premium, cu localizare privilegiată, proiectele calitative, în general, cel mai probabil vor continua să se consolideze, reprezentând o bună alternativă investițională în perioada cu inflație mare,” Daniel Crainic, Director Marketing Imobiliare.ro.

Află mai multe detalii despre eveniment: https://bit.ly/3CYoNNn.

Citește și: Peste 2000 de participanți, zeci de speakeri și ore întregi de dezbateri, pe scurt – evenimentele Imobiliare Hub din acest an înregistrează un nou record

Citește și: Investițiile în proprietățile din Spania. Cum și de ce să investești în afara României?