Light Dark

Lucrările pentru prima fază a proiectului rezidențial Aviației Tower, construit în zona Pipera din Capitală, se apropie de finalizare. Reprezentanții grupului Rădăcini anunță o nouă investiție, de circa 20 de milioane de euro, pentru finalizarea fazei II.

aviatiei tower

În prima fază a fost construită o clădire cu 134 de apartamente. Locuințele vor fi livrate în 2020, peste 70% dintre acestea fiind vândute deja. Investiția în această fază a fost estimată tot la circa 20 de milioane de euro.

În a doua etapă de dezvoltare vor fi ridicate două clădiri cu un total de 170 de apartamente, la care se vor adăuga și spații comerciale și de birouri amenajate la parter și mezanin, potrivit Profit.ro. Lucrările ar urma să fie demarate în luna martie a anului viitor.

aviatiei tower radacini estate

Grupul Rădăcini este unul dintre cei mai mari jucători de pe piața auto din România. Înainte de lansarea diviziei Rădăcini Estate, grupul a construit un alt proiect rezidențial, de această dată în zona Plevnei din Capitală, dar și o clădire de birouri.

Pipera, în atenția dezvoltatorilor

Aviației Tower este doar unul dintre ansamblurile rezidențiale aflate în diferite stadii de dezvoltare în zona Pipera din București.

Tot pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu va fi construit și proiectul Vibe Forward care va cuprinde trei turnuri rezidențiale, de înălțimi diferite.

vibe forward

Dezvoltarea sa se va face în două faze, prima dintre acestea incluzând o clădire turn cu 17 etaje în care vor fi disponibile 195 de apartamente și 12 duplexuri. Proiectul, pentru care a fost eliberată deja autorizația, va cuprinde la finalizare 448 de apartamente.

Pe Șoseaua Fabrica de Glucoză din apropiere se află și proiectul mixt Belvedere Residences, dezvoltat de britanicii de la London Partners. Construcția a ajuns la faza III, iar aproximativ 600 de locuințe au fost livrate deja.

Faza III include 4 blocuri noi, iar dezvoltarea proiectului va continua după aceasta cu încă o fază care va aduce un număr similar de unități. La finalizare, Belvedere Residences ar urma să cuprindă circa 1.500 de apartamente, de la studiouri la apartamente supraetajate, dispuse în 13 blocuri, alături de 4.500 de mp de spații comerciale, parcări subterane și supraterane și de locuri de joacă pentru copii.

Citește și: HARTA locuințelor care vor fi livrate lângă proiectele de birouri din București

Citește și: Șapte piețe rezidențiale, analizate de la A la Z. Descarcă ACUM GRATUIT raportul aferent orașului tău!

Citește și: Anunțul făcut de noul ministru al Finanțelor despre Prima Casă. Teodorovici, reacție vehementă: A făcut o aroganță spunând că nu este interesant