Light Dark

Liderii industriei imobiliare, dar și profesioniști din domenii conexe, s-au reunit la gala CIJ Awards România 2019. Printre marii câștigători s-au numărat One United Properties, Portland Trust și Forte Partners.

castigatori cij awards romania 2019

În total, 28 de proiecte, tranzacții imobiliare și profesioniști au câștigat trofee în cadrul galei CIJ Awards România 2019 pentru rezultatele obținute în ultimul an.

Dezvoltatorul One United Properties, specializat pe piața rezidențială de lux din Capitală, a câștigat premiul categoriei “Best Residential Developer in 2019”, dar și trofeele de la categoriile “Best Residential Buildup in Development of the Year” pentru proiectul One Mircea Eliade, “Best Land Transaction of the Year” pentru achiziția unui teren cu o suprafață de 5,3 hectare de la Immofinanz și premiul “Best Luxury Residential Development of the Year” pentru One Herăstrău Plaza.

Printre marii câștigători de pe segmentul rezidențial s-a numărat și dezvoltatorul Gran Via Real Estate. Reprezentanții săi au urcat pe scena CIJ Awards România pentru a ridica premiul de la categoria “Best Standard Residential Development” pentru proiectul Gran Via Park din București.

SVN România a obținut, totodată, trofeul categoriei “Best Residential Real Estate Agency of the Year”. Lista completă a câștigătorilor poate fi consultată aici.