Light Dark

140 de candidaturi au fost depuse pentru premiile Imobiliare Awards. Anul acesta una dintre cele mai mari concurențe este înregistrată la categoria “Oameni în imobiliare”. Iată care sunt pașii pe care îi vom urma până la desemnarea marilor câștigători.

Evenimentul Imobiliare Awards, care va avea loc în data de 25 mai, la Hotelul Radisson Blu din București, reprezintă unul dintre cele mai așteptate momente din real estat, ce are ca obiectiv celebrarea celor mai bune rezultate din sectorul rezidențial al industriei imobiliare.

Vor fi acordate premii pentru trei categorii propuse: Agenții Imobiliare, Dezvoltatori Imobiliari și Oameni în Imobiliare, categorii pentru care candidații au avut oportunitatea de a se înscrie în perioada 7 martie 2022 – 15 aprilie 2022.

Specialiști în domeniu și membri ai echipei Imobiliare.ro se reunesc în această săptămână, pentru jurizare. Aceștia vor forma două jurii care vor analiza, verifica și puncta aplicațiile transmise de candidații intrați în competiție. Vezi aici cine sunt membrii juriului.

Cu ce vine nou anul 2022 la Imobiliare Awards?

Competiția este una ridicată în acest an, întrucât sunt premii unde s-au înscris peste 10 candidați. Categoriile au fost adaptate domeniului de real estate actual așa că noua ediție vine cu surprize. Anul acesta, una dintre cele mai mari concurențe este înregistrată la categoria Oameni în imobiliare.

De altfel, sunt categorii care nu merg mai departe, de exemplu “Agenția High End a anului 2021” se desființează.

Iată care vor fi premiile noi, pregătite pentru Imobiliare Awards: „Digitalizarea și inovația agenției imobiliare în 2021”, un premiu nou pentru Oradea si Craiova – orașe nou intrate pe harta evenimentelor Imobiliare.ro, „Cea mai vizibilă agenție în social media în 2021”, „Proiectul anului 2021 în segmentul middle market”, „Cel mai bun proiect uz mixt – 2021, Investiție pe piețele locale 2021”, „Influencerul anului 2021 în imobiliare”.

În ceea ce privește jurizarea, în cazul premiilor cu un singur candidat, în lipsa unui contracandidat, va fi la latitudinea membrilor juriului dacă se va valida candidatura.

Accesând linkul vei regăsi premiile oferite la Imobiliare Awards 2022.

Citește și: Cine sunt jurații de la Imobiliare Awards 2022?

Citește și: Atenție! Prelungim pentru tine termenul de înscriere a candidaturilor pentru Imobiliare Awards 2022

Citește și: Un nou interviu cu Georgian Marcu – Brokerul imobiliar al anului 2020, despre așteptările evenimentului din acest an

Citește și: Cum se pregătesc câștigătorii Galei Profesioniștilor în Imobiliare de anul trecut, pentru Imobiliare Awards 2022?

Citește și: START ÎNSCRIERI! Începem pregătirile pentru Imobiliare Awards 2022