Light Dark

Planul de regenerare al companiei Certion Property Developers în zona Neptun-Olimp cuprinde patru proiecte rezidențiale premium. Construcția acestora va dura patru ani.

Compania Certion Property Developers, condusă de Cătălin Scripcaru, Cezar Ionescu și Bogdan Căruntu, cu investiții ce depășesc 900 de milioane de euro în sectorul imobiliar, continuă dezvoltarea unor proiecte high level pe litoral, considerând că proprietățile de vacanță, cu avantaje legate de versatilitate reprezintă cele mai bune investiții. După studiile realizate în România, privind zona cu cel mai mare potențial, compania Certion Property Developers, a decis să investească în patru proiecte în stațiunea Neptun-Olimp. Proiectul Vogh Olimp a fost demarat deja, iar Galileo Summer Resort este în proces de obținere a avizelor necesare pentru autorizația de construcție.

“Stațiunea Neptun-Olimp se configurează ca un nou pol al pieței imobiliare, pe segmentul de investiții și second home premium. Proiectele echipei Certion prin seria de facilități unice vor marca o etapă nouă în regenerarea si revitalizarea acestei zone. Valoarea cumulată a proiectelor Certion este de peste 45 de milioane de euro, iar prin ele vizăm nu doar construcția de locuințe, ci transformarea spațiului în acasă, cu un impact minim asupra mediului”, a precizat Cătălin Scripcaru, President & CEO Certion Property Developers.

În acest moment, proiectul Vogh Olimp se află în construcție, iar proiectul Galileo Summer Resort este în proces de obținere a avizelor necesare pentru autorizația de construcție. Totodată compania se pregătește să lanseze în perioada următoare alte două proiecte: Lago Neptun și Pharos Olimp.

Proiect Vogh Olimp, foto site Certion Property Developers

Proiectul Vogh Olimp este construit la o distanță de 170 m de plajă are 13 etaje și include 160 de apartamente proiectate cu terase spațioase, oferind vederi spectaculoase. Proiectul oferă toate facilitățile unui hotel de 5 stele, cum ar fi o piscină de 200 mp cu sky bar la etajul 11 – disponibilă exclusiv pentru proprietarii și oaspeții acestora.

Randare Vogh Olimp, foto site Certion Property Developers

Proiectul Galileo este poziționat vizavi de zona vilelor de protocol și a vilei prezidențiale. Principalele atuuri includ Galileo Strada – o esplanadă cu 6 restaurante, terase și magazine tip high street, cu o zonă de promenadă marcată de Planetarium. Se adaugă piscina exterioară cu zonă de plajă si facilități dedicate exclusiv rezidenților, parcări prevăzute exclusiv subteran, spații de joacă pentru copii etc.

Proiect Galileo, foto site Certion Property Developers

“Avem șansa ca acum să participăm la dezvoltarea înțeleaptă a unui segment din litoral, care poate fi un catalizator pentru întreaga zona și poate antrena degajarea locurilor supra-aglomerate, formarea unui pol premium de servicii și facilități, captarea unui public divers, inclusiv cel premium care, în acest moment, preferă să se deplaseze pentru vacanțe în afara țării”, subliniază Cătălin Scripcariu.

Randare Galileo, foto site Certion Property Developers

Raportat la numărul investițiilor, zona Neptun Olimp se află într-un parcurs de dezvoltare accelerată cu investiții directe de peste 700 milioane de euro până în 2025 ceea ce îmbunătățește perspectivele de regenerare a întregii zone.

Citește și: Opinie Dragoș Țigău, General Manager Qualis Properties: Piața imobiliară brașoveană în trimestrul II al anului 2021

Citește și: Târgul Național Imobiliar TNI începe în 10-12 septembrie

Citește și: Studiu: O treime dintre români vor să-și cumpere o locuință