Light Dark

Dezvoltatorul imobiliar Point Development, brand deținut de Shikun & Binui, anunță că are în plan livrarea a peste 1.200 de unități rezidențiale până în anul 2024.

Foto: City Point

“Avem în lucru 526 de apartamente cu date de livrare până în 2021 și un pipeline extins de 1.263 de unități rezidențiale cu livrări estimate până în 2024”, a declarat Favi Stelian, managing director al Point Development.

Cele 526 de locuințe, de pe segmentele medium-plus și premium, la care se va lucra până în 2021 sunt incluse în proiectele New Point, City Point și Green Point din București.

Primele livrate, în iulie 2019, vor fi cele 136 de apartamente cuprinse în faza a doua de construcție a ansamblului New Point din zona Pipera. Dezvoltatorul a decis, de altfel, să cumpere teren pentru extinderea acestui proiect de la 408 la 600 de apartamente, adăugând și 118 vile.

Tot în vara acestui an, Point Development va demara și extinderea proiectului City Point Aviației, scrie Wall Street. Până la ora actuală, în cele două ansambluri au fost livrate 315 apartamente.

Cât despre proiectul rezidențial Green Point, situat pe bulevardul Basarabia, acesta va cuprinde 800 de apartamente. Prima fază, însumând 147 de unități, este deja în lucru și urmează să fie livrată în primăvara lui 2021.

Shikun & Binui este o corporație globală din Israel, activă în peste 20 de țări și implicată în diverse proiecte, de la infrastructură la dezvoltare imobiliară, apă și energie.

Citește și: Are afaceri în turism, dar mizează și pe imobiliare. A inaugurat aproape 80 de apartamente la circa 30 de km de București

Citește și: Au ajuns cu construcția la etajul 10 din 15. 60% dintre apartamente sunt rezervate

Citește și: Cu cât poate crește vederea la un parc prețul unei proprietăți de pe segmentul premium