Light Dark

Proprietarul unui important touroperator din România a inaugurat recent un ansamblu rezidențial localizat la doi pași de Palatul Snagov, din apropierea Capitalei, după o investiție de 7 milioane de euro.

Foto: Facebook/Club Lac Snagov

Complexul rezidențial Club Lac Snagov lansat de Alin Burcea, CEO-ul Paralela 45, cuprinde trei blocuri, cu regim de înălțime scăzut, în cadrul cărora sunt distribuite 78 de locuințe, garsoniere, apartamente cu 2 și 3 camere și un penthouse cu 5 camere.

Unitățile din cadrul ansamblului pot fi inclusiv închiriate ca apartamente de vacanță. “Apartamentele sunt destinate în primul rând vânzării, iar 25 de apartamente sunt mobilate și utilate complet, fiind disponibile în acest moment pentru închirierea pe termen scurt sau pentru perioade mai lungi de timp, în funcție de cerere”, a declarat Burcea.

Proiectul, început în anul 2007 și intrat în conservare în perioada 2009-2013, dispune de un teren cu o suprafață de circa 6.500 de metri pătrați și include mai multe facilități. Printre ele se numără un debarcader, ponton, un teren de sport multifuncțional, o piscină exterioară și un club de socializare. Acesta din urmă cuprinde un restaurant dedicat organizării de evenimente și traininguri.

Club Lac Snagov nu este primul proiect imobiliar în care a fost implicat de-a lungul timpului proprietarul Paralela 45. Acesta a mai investit în locuințe pe litoral, în stațiunea Neptun, și la munte, în Predeal.

Citește și: Când ajung în vacanță în țară, românii din diaspora își cumpără locuințe. Țîrea, Maurer Imobiliare: „În luna august am atins un record al vânzărilor”

Citește și: Românii sunt din ce în ce mai interesați să investească în case de vacanță. Cât costă o astfel de proprietate în România și în străinătate

Citește și: Se construiește un nou ansamblu rezidențial de lux în nordul Bucureștiului