Light Dark

Urmăriți cea mai nouă ediție Tech Agenda, realizată de Alex Dosza, B2B Marketing Coordinator în cadrul Imobiliare.ro în care sunt prezentate rezultatele studiului realizat de Imobiliare.ro.

Episodul nr. #14 Tech Agenda prezintă date relevante privind relația oamenilor cu agenții imobiliari, care, conform studiului Imobiliare.ro, tind, tot mai mult, să vină spre profesioniștii din piață în speranța că vor găsi casele pe care și le doresc.

De asemenea în noul episod Tech Agenda veți afla ceea ce caută românii în piața imobiliară, care este prețul pe care sunt dispuși să îl plătească și ce doresc să facă aceștia cu noile proprietăți.

Orice detalii sau informații de care crezi că mai ai nevoie, legate de subiectul prezentat în episodul de mai sus, sau oricare alte subiecte, te invităm la discuții în grupul de Facebook Parteneri Imobiliare.ro.

Citește și: Agenția Blitz crește numărul birourilor pentru a acoperi cererea ridicată din imobiliare

Citește și: One United Properties încheie oferta publică primară de acțiuni din ultimii 4 ani și devine a treia cea mai mare companie antreprenorială românească listată la Bursa de Valori București

Citește și:TNI anunță calendarul evenimentelor imobiliare

Citește și: Studiu Imobiliare.ro Cum a influențat pandemia noile tendințe și modul în care oamenii se raportează la conceptul de casă și la cumpărarea unei case