Noi evenimente regionale Imobiliare.ro HUB în această toamnă. S-a dat startul înscrierilor

Seria de evenimente regionale Imobiliare.ro Hub revine în această toamnă. Participă și tu la întâlnirile dedicate profesioniștilor în real estate și află care este adevărul despre mersul pieței rezidențiale.

În luna octombrie vom organiza trei noi evenimente regionale din seria Imobiliare.ro Hub. Vom ajunge, mai întâi, la Sibiu unde vom discuta alături de agenți imobiliari și dezvoltatori despre situația pieței locale. Venim, pe 11 octombrie, la Hotelul Ramada cu date la zi despre piața rezidențială, dar și cu alte subiecte de interes pe care le vom dezbate alături de participanți. Vom genera un context excelent pentru networking pentru cei care ne vor fi alături.

AFLĂ AICI DETALII DESPRE AGENDA EVENIMENTELOR REGIONALE IMOBILIARE.RO HUB

Pe 12 octombrie ajungem la Brașov unde ne dăm întâlnire cu breasla imobiliară la Hotelul Qosmo. Îți pregătim noi discuții alături de speakeri de top și venim cu noutăți care îți vor stârni, cu siguranță, interesul. Intrăm inclusiv în detalii privind piața creditării din România alături de experții Imobiliare.ro Finance, brokerul de credite din grupul Imobiliare.ro.

Câteva zile mai târziu, pe 26 octombrie, facem ultima oprire din acest an în lași, la Hotelul Pleiada. Dezbatem și de această dată evoluția pieței rezidențiale alături de lideri de pe plan local și venim cu date actualizate pe vânzări, închirieri și multe altele. Prezentările vor fi interactive, iar participanții vor avea oportunitatea de a-și exprima părerea despre cele discutate și de a pune întrebări invitaților.

Îți poți rezerva deja un loc la evenimentele regionale Imobiliare.ro Hub din această toamnă. Înregistrarea este gratuită, prezența în sală este condiționată de aceasta. ÎNSCRIERILE POT FI FĂCUTE AICI.

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])