One United Properties obține autorizația de construire pentru peste 2.000 de apartamente în dezvoltarea One Lake District

Ansamblul situat chiar pe malul lacului Plumbuita, cuprinde 2.076 de apartamente.  Valoarea brută de dezvoltare pentru One Lake District este de 337,7 milioane de euro.

Foto: One Lake District

One United Properties, unul dintre cei mai activi investitor și dezvoltatori imobiliari din România a obținut autorizația de construire pentru proiectul One Lake District. Potrivit informațiilor transmise, ansamblul rezidențial va fi dezvoltat pe opt hectare de teren, într-o locație exclusivistă pe malul lacului Plumbuita.

Format din 9 clădiri rezidențiale cu aproximativ 2.076 de apartamente, One Lake District urmează să fie construit după principii sustenabile, cu design inovator și numeroase servicii integrate. Pe lângă cele 9 turnuri rezidențiale, dezvoltarea include o clădire cu patru etaje destinată exclusiv parcărilor și încă o clădire cu 3 etaje pentru servicii educaționale și administrative. Sunt prevăzute 2.614 locuri de parcare, atât suprateran, cât și în clădirea dedicată. Totodată proiectul mai cuprinde și 5 spații comerciale, anunță dezvoltatorul.

„One Lake District va fi un complex rezidențial exclusivist, realizat la standardele superioare de calitate cu care ne-am obișnuit deja clienții. Propunem o paletă diversificată de servicii special concepute pentru rezidenți, precum și unități rezidențiale variate, de la studiouri, la apartamente cu 1, 2, 3 camere sau duplexuri. Ansamblul se înscrie în linia dezvoltărilor One United Properties care vizează și segmentul mediu și mediu-superior, iar prețurile de vânzare pornesc de la aproximativ 85.000 de euro. Locația pe care am ales-o este, la fel ca în cazul tuturor dezvoltărilor noastre, cea mai bună pe care o poate oferi zona respectivă, cu acces rapid la toate serviciile necesare. Prin toate avantajele pe care le oferă, această locație reprezintă noul pol important al zonei de nord a Bucureștiului”, spune Beatrice Dumitrașcu, CEO Residential Division One United Properties.

One Lake District va avea o suprafață totală construită de peste 250 de mii de metri pătrați și va fi construit în trei faze de dezvoltare, fiind estimat a fi livrat la finalul anului 2026.

Citește și: Propunerea legislativă care reglementează activitatea de intermediere imobiliară a fost depusă în Parlament

Citește și: 13 ani de la înființarea Blitz. Cum au sărbătorit membrii companiei?

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])