#CPICluj2019: Alexandru Burnete, Maurer Panoramic, speaker la întâlnirea anului din Cluj-Napoca pentru jucătorii din real estate

Cea mai importantă întâlnire a anului pentru jucătorii activi în sectorul de real estate în Cluj se organizează pe 15 octombrie. Caravana CPI Regional 2019 face un popas la Grand Hotel Italia, în intervalul 8:00-14:00. Ți-am pregătit informații care te pot ajuta să fii mai performant, o analiză completă a pieței rezidențiale locale și un panel de dezbateri cu speakeri de la branduri de top în Cluj-Napoca. Printre aceștia se numără și Alexandru Burnete care va reprezenta Maurer Panoramic la CPI Cluj 2019.

Alexandru Burnete s-a alăturat echipei Maurer Imobiliare, unul dintre cei mai puternici dezvoltatori din țară, în 2015 și a fost implicat de-a lungul timpului în proiectele dezvoltatorului din Sibiu și din Constanța. În prezent, acesta ocupă poziția de Sales Representative în echipa dedicată proiectului Maurer Panoramic care va aduce pe piață aproape 300 de apartamente, situate într-o clădire cu 21 de etaje, localizată în zona centrală a orașului.

La acestea se vor adăuga spații comerciale la parter și mezanin și două etaje de spații de birouri.

Proiect Maurer Panoramic Cluj-Napoca

Maurer Imobiliare dispune de 13 ani de experiență în domeniu și este prezent în cinci orașe din țară – Sibiu, Constanța, Cluj-Napoca, Brașov și Târgu Mureș. Din portofoliul companiei fac parte șapte proiecte.

Panelul de dezbateri va fi moderat de CEO-ul Imobiliare.ro, Adrian Erimescu. La discuții participă și Ioana Oltean (Managing Partner Napoca Imobiliare), Ioan Hosszu (Manager Habitas Imobiliare), Adrian Vasiu (Broker/Owner RE/MAX Grup de Lux) și Dorel Niță (Head of Research Imobiliare.ro și coordonatorul proiectului Analize Imobiliare). Acesta din urmă le pregătește participanților de la CPI Cluj 2019 o analiză detaliată a evoluției pieței rezidențiale la nivel de municipiu.

Organizăm în cadrul evenimentului un training pentru gestionarea corectă a timpului. Remus Bălan va prezenta cele mai eficiente practici de time management în industria imobiliară.

Radu AndreiManaging Partner Imobiliare.ro, va parcurge, de asemenea, alături de profesioniștii prezenți în sală cele mai noi funcționalități implementate pe platforma noastră și le va oferi acestora toate informațiile de care au nevoie pentru a obține cele mai bune performanțe online și pentru a profita la maximum de pachetul de servicii ales.

În 2019 sărbătorim 10 ani de evenimente marca CPI, prin intermediul cărora venim în sprijinul comunității cu informații de calitate, soluții, oportunități de networking, noutăți și încercăm să le oferim participanților toate instrumentele necesare creșterii business-urilor lor în real estate, dar și dezvoltării lor personale.

Anul trecut, 1.000 de profesioniști în real estate au participat la întâlnirile organizate de noi în șase dintre principalele orașe ale țării – Timișoara, București, Constanța, Brașov, Iași și Cluj-Napoca.

#CPIBucurești2019: Apartament nou sau vechi? Preferințele bucureștenilor și direcția în care s-ar putea îndrepta cererea pe viitor

#CPIConstanța2019: Criză? Scăderi masive ale prețurilor? Iată cum văd, de fapt, specialiștii evoluția pieței rezidențiale în 2019

#CPITimișoara2019: Ne paște o nouă criză? Patru specialiști în imobiliare răspund

#CPITimișoara2019: Alina Iozsa, Hațegan Attorneys – Multe proiecte noi se blochează în faza de autorizare. Este o procedură extrem de lentă

#CPISibiu2019: Profilul cumpărătorului de locuință sibian – „preferă să facă o investiție puțin mai mare, dar să aibă o garanție de viitor” 

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])