Light Dark

Mai sunt doar câteva zile până la CPI Cluj 2019, cel mai important eveniment de real estate dedicat agenților, dezvoltatorilor și investitorilor activi pe piața locală din Cluj. Te așteptăm pe 15 octombrie, la Grand Hotel Italia, cu analize și informații de calitate care te pot ajuta să fii mai performant online și te invităm la dezbateri alături de speakerii noștri. Printre aceștia se numără Ioan Hosszu, managerul Habitas Imobiliare, brand activ în Cluj-Napoca din 2002.

Ioan Hosszu este absolvent de Drept, dar și-a descoperit adevărata pasiune în real estate. “După terminarea facultății mi-am căutat un job și așa am ajuns să lucrez in imobiliare. Mi-a plăcut atât de mult acest domeniu încât, trei ani mai târziu, am ajuns la conducerea unei agenții imobiliare care era formată din doi agenți și o secretară”, ne-a mărturisit managerul Habitas Imobiliare.

“De atunci, alături de asociatul meu, Cosmin Petruș, am ajuns de la o agenție mică la una formată din 17 oameni frumoși, ambițioși, mereu cu zâmbetul pe buze, dornici de cunoaștere, care iubesc ceea ce fac”, a adăugat el.

Pe lângă panelul de dezbateri la care va participa Hosszu, la CPI Cluj 2019 se va organiza și un training pentru gestionarea corectă a timpului. Remus Bălan va prezenta cele mai eficiente practici de time management în industria imobiliară.

Radu AndreiManaging Partner Imobiliare.ro, va parcurge, de asemenea, alături de profesioniștii prezenți în sală cele mai noi funcționalități implementate pe platforma noastră și le va oferi acestora toate informațiile de care au nevoie pentru a obține cele mai bune performanțe online și pentru a profita la maximum de pachetul de servicii ales.

Dorel Niță, Head of Research Imobiliare.ro și coordonatorul proiectului Analize Imobiliare. le pregătește participanților de la CPI Cluj 2019 o analiză detaliată a evoluției pieței rezidențiale la nivel de municipiu.

Rezervă acum un loc la CPI Cluj 2019! Participarea este gratuită și se poate face pe bază de înregistrare. Numărul de locuri disponibile este limitat.

Nu ai mai participat până acum la un eveniment CPI? Iată care a fost atmosfera anul trecut la Cluj-Napoca.

În 2019 sărbătorim 10 ani de evenimente marca CPI, prin intermediul cărora venim în sprijinul comunității cu informații de calitate, soluții, oportunități de networking, noutăți și încercăm să le oferim participanților toate instrumentele necesare creșterii business-urilor lor în real estate, dar și dezvoltării lor personale.

Anul trecut, 1.000 de profesioniști în real estate au participat la întâlnirile organizate de noi în șase dintre principalele orașe ale țării – Timișoara, București, Constanța, Brașov, Iași și Cluj-Napoca.

#CPIConstanța2019: Prima Casă, cu un pas mai aproape de a deveni oficial O familie, O casă. Mai este relevant programul?

#CPIBucurești2019: Apartament nou sau vechi? Preferințele bucureștenilor și direcția în care s-ar putea îndrepta cererea pe viitor

#CPISibiu2019: Primul eveniment marca CPI organizat la Sibiu a reunit aproape 80 de profesioniști în imobiliare – FOTO+VIDEO

#CPIBrașov2019: Rolul consultantului va fi unul major în imobiliare – el va contura, practic, această piață

#CPITimișoara2019: Echipă de vânzări internă pentru dezvoltator vs colaborare cu o agenție imobiliară. „Vinzi când viziunea ta rezonează cu clientul final”