Light Dark

Seria CPI Webinar revine săptămâna aceasta. Te invităm să faci alături de noi turul țării și să afli de la profesioniști care conduc branduri cu greutate în imobiliare cum evoluează lucrurile pe piață și cât de mult și-a pus pandemia de COVID-19 amprenta asupra acestui sector.

Ne vedem joi, 30 iulie, începând cu ora 11:00, la un nou webinar CPI în care vom dezbate alături de patru invitați speciali actuala stare a pieței imobiliare și perspectivele sale în marile orașe din țară. Participă și tu! Înscrierile se fac gratuit aici.

Îl vom avea alături de noi pe Ștefan Csordas, Broker/Ownerul rețelei de birouri RE/MAX Gold, prezentă în mai multe orașe din vestul țării precum Arad, Oradea, Baia Mare, Satu Mare și Timișoara, și pe CEO-ul Eugene Estate, Eugen Encuțescu. Brandul este activ pe piața imobiliară din Timișoara de 20 de ani, iar în 2019 trecut a deschis un birou și în Capitală. Portofoliul agenției cuprinde peste 3.500 de proprietăți.

La webinarul de joi va participa și Cătălin Priscorniță, CEO-ul Blitz – unul dintre cele mai cunoscute branduri din Cluj – și președintele Comunității Elitelor în Imobiliare din România. La cea mai nouă ediție a Galei Profesioniștilor în Imobiliare, Priscorniță a obținut premiul pentru “Leadershipul anului 2019 în imobiliare”.

David Grigorescu, manager al agenției Zoom City din București și trainer al Asociației Profesionale a Agenților Imobiliari din România, va lua parte, de asemenea, la discuții. El are o experiență de peste 16 ani în domeniu, din 2013 fiind specializat pe reprezentarea exclusivă a proprietarului.

Citește și: Pandemia, legislația și imobiliarele – Opinie Antoanela Comșa, Gran Via România

Citește și: Mersul pieței rezidențiale în trimestrul II. Cu excepția Capitalei, prețurile apartamentelor s-au majorat în marile orașe

Citește și: Tranzacții de peste 321 de milioane de euro în Sectorul 2. Pantelimon și Colentina, printre cele mai active cartiere