Light Dark

Beatrice Dumitrașcu, VP Residential Sales al dezvoltatorului imobiliar specializat pe proprietăți rezidențiale exclusivinste One United Properties, va participa în calitate de speaker la cel mai important eveniment al breslei de real estate din România -CPI Național 2019.

beatrice dumitrascu one united cpi national 2019

Beatrice Dumitrașcu are 20 de ani de experiență în marketing și vânzări. Ea și-a dedicat ultimii 15 ani din carieră real estate-ului, timp în care a colaborat cu unii dintre cei mai mari jucători din piață, precum Forum Invest Romania, Anchor Group, Eurisko Consulting, Tiriac Imobiliare și Coldwell Banker.

În 2013, Dumitrașcu s-a alăturat dezvoltatorului specializat în proprietăți rezidențiale exclusiviste One United Properties, care vinde circa 150 de apartamente de lux pe an. Cele mai scumpe trei locuințe vândute în primele trei luni ale anului 2018 de dezvoltator au avut o valoare cumulată de 6,2 milioane de euro, un penthouse din cadrul proiectului One Herăstrău Park, în valoare de 2,7 milioane de euro, având cel mai mare preț.

La CPI Național 2019, Beatrice Dumitrașcu va participa în calitate de speaker la panelul național moderat de Cristian Hostiuc, director editorial al celei mai importante publicații de business din țara noastră – Ziarul Financiar.

Vor fi provocați la dialog, alături de reprezentanta One United Properties, speakeri precum Andreea Comșa (CEO Premier Estate Management), Monica Barbu (Artmark Historical Estate), Dana Ababei (Preşedintele Asociaţiei Naţionale a Evaluatorilor Autorizaţi din România), Alina Iozsa (Partener Hategan Attorneys) și Silviu Pop (Head of Research Colliers International România).

Ediția CPI Național 2019 este una specială pentru noi, cu ocazia căreia sărbătorim 10 ani de evenimente marca CPI,  așa că ne dorim să ridicăm cel mai important eveniment al breslei imobiliare la un nou nivel.

Îți pregătim două zile de conferințe și workshop-uri în care vei avea șansa de a-i asculta pe unii dintre cei mai buni jucători din real estate, te vei putea inspira din poveștile lor de succes, le vei afla sfaturile și părerile despre evoluția domeniului și vei învăța de la traineri de top strategii care îți vor fi de mare ajutor în organizarea afacerii. CONSULTĂ AICI agenda evenimentului.

Te așteptăm pe 21 și pe 22 martie, în cadrul Stejarii Country Club, la CPI Național 2019. Hai să celebrăm împreună 10 ani de evenimente marca CPI!

Citește și: Cine sunt gazdele ediției speciale CPI? Rezervă un loc! Mai sunt doar 9 zile până la evenimentul anului în comunitatea de real estate

Citește și: Premieră la #CPINațional2019! VIP la cel mai important eveniment al breslei imobiliare

Citește și: Șase traineri de top susțin workshop-uri la #CPINațional 2019. Află ce îți pregătim și care sunt pachetele speciale și bonusurile de care poți beneficia

banner CPI national 2019