Light Dark

Piața imobiliară din București traversează, în prezent, o perioadă de stabilitate, iar de criză nici nu poate fi vorba, în opinia lui Daniel Tudor, CEO și fondator The Concept Real Estate Advisers.

daniel tudor the concept

“Aud foarte des aceste cuvinte – criză imobiliară. Chiar am un coleg care spune că s-a îmbolnăvit lumea de criză. Când am auzit acest lucru mi-a dat seama de puterea unui cuvânt negativ de a se propaga mult mai repede, deși piața, cifrele, arată că este loc în continuare de o foarte mare creștere”, a declarat Daniel Tudor în cadrul evenimentului CPI Național 2019.

“Personal, văd o stabilitate”, a mai adăugat CEO-ul The Concept, mergând mai departe și explicând că ar putea spune că la nivel de București se poate observa din datele statistice chiar o ușoară creștere.

panel regional cpi national 2019

“Este suficient de mult loc să facem treabă în continuare și eu mă bucur uitându-mă în sală. Mi se pare că suntem din ce în ce mai focusați, din ce în ce mai antrenați, din ce în ce mai pozitivi și piața devine tot mai profesionistă, lucru care pe mine m-a bântuit în toți anii aceștia pentru că eu am venit dintr-o altă industrie, am lucrat în banking și în publicitate înainte să intru în real estate, și îmi doream să am oameni alături de care să fac lucruri extraordinare și iată că acum sunt astfel de oameni și mă bucură mult acest lucru. În plus, apar și investitori care vor să facă diverse proiecte disruptive pentru această industrie. Și acesta este un lucru bun”, a mai explicat Tudor.

La CPI Național 2019, CEO-ul The Concept a participat la discuțiile din panelul dedicat liderilor locali din real estate, moderat de jurnalistul Andrei Panait. La dezbateri au luat parte și Marius Șchiopotă (Hitch&Mosher), Ciprian Iovu (Inter Imobiliare), Andreea Parti (RE/MAX Choice), Cătălin Priscorniță (Blitz), Răzvan Caliță (Coldwell Banker Alpin) și David Grigorescu (Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România).

Citește și: Ce se va întâmpla cu prețurile anul viitor și care va fi atuul dezvoltatorilor? Daniel Tudor, CEO The Concept: Vești proaste vin de la cei care nu sunt pregătiți să facă față provocărilor

Citește și: Un profesionist în imobiliare, cu 23 de ani de experiență, le răspunde celor care vorbesc despre o criză în branșă: „Este o poveste legată de marketing apocaliptic”