Light Dark

Răzvan Cuc, președintele RE/MAX România, va participa, pe 2 aprilie, la CPI Național 2020, cel mai așteptat eveniment al anului pentru breasla imobiliară.

Președintele RE/MAX România va fi unul dintre speakerii invitați să ia parte la panelul dedicat liderilor pieței imobiliare. Discuțiile se vor concentra pe tema – “Agentul imobiliar. Ce îi lipsește și cine îl susține pentru a performa?”.

Reunim la dezbaterile din acest an principalele asociații și francize active la nivel național. Aflăm alături de marii jucători din piață cum este reprezentat agentul imobiliar, care sunt nevoile sale și cum pot fi satisfăcute ele pentru ca acesta să obțină cele mai bune rezultate. Mai mult, încercăm să identificăm pașii pe care trebuie să îi parcurgem ca breaslă pentru a obține reglementarea pieței și a profesiei de agent imobiliar. CONSULTĂ LISTA SPEAKERILOR

RE/MAX România dispune de cea mai mare rețea de birouri imobiliare francizate din țara noastră, cu cel mai mare număr de agenți imobiliari și comisioane generate în valoare de 4,55 milioane de euro doar în 2019, în creștere cu peste 50% față de anul precedent.

În prezent, rețeaua locală cuprinde 50 de francize și peste 450 de membri. Planul de extindere la nivel național vizează, până în 2023, 110 birouri francizate și peste 1.000 de agenți imobiliari.

CPI Național 2020 este despre performanță așa că te înconjurăm de performeri din domenii variate de activitate. Intră în legătură cu ei, găsește-ți inspirația și depășește-ți limitele!

Mai mult, te ajutăm să pui bazele unor noi conexiuni de business cu alți profesioninști din breasla imobiliară implementând, în premieră, la ediția din acest an a conferinței naționale o aplicație specializată în networking. Prin intermediul Whova vei avea acces la agenda evenimentului, la materialele speakerilor și vei avea oportunitatea de a explora lista participanților și de a afla detalii despre aceștia. În plus, poți începe o conversație cu oricare dintre cei prezenți la eveniment într-un chat privat. MAI MULTE DETALII DESPRE WHOVA AICI

#CPINațional2020: Are 20 de ani de experiență și a coordonat tranzacții imobiliare importante în România. Ne întâlnim cu Tim Wilkinson, pe 2 aprilie, la CPI

#CPINațional2020: Workshop-urile CPI, de la performanță în online la negociere în business. Află detalii despre traineri

#CPINațional2020: Punem în discuție standardul de viață în casele de azi alături de George Buhnici. Hai și tu la CPI!

#CPINațional2020: Despre performanță, alături de ultramaratonistul Tibi Ușeriu. Hai și tu la evenimentul anului pentru breasla imobiliară!