Light Dark

#CPINațional2020: Eugen Encuțescu (CEIR) participă la dezbaterile pe tema “Agentul imobiliar. Ce îi lipsește și cine îl susține pentru a performa?”

Eugen Encuțescu, vicepreședintele Comunității Elitelor Imobiliare din România (CEIR), participă pe 2 aprilie la panelul de dezbateri organizat în cadrul evenimentului CPI Național 2020.

Eugen Encuțescu conduce una dintre cele trei companii care au pus bazele CEIR, organizație care își propune să reunească brandurile de succes din principalele orașe ale țării și să depună eforturi susținute atât în vederea standardizării domeniului, cât și pentru îmbunătățirea percepției clienților.

Membrii fondatori CEIR sunt Blitz (CEO Cătălin Priscorniță), Eugene Estate (manager Eugen Encuțescu) și Inter Imobiliare (manager Ciprian Iovu), iar lansarea oficială a comunității a avut loc în luna aprilie a anului trecut.

La începutul lui 2020, CEIR a ajuns să cuprindă 10 membri, la organizație aderând, până în prezent, Sud Rezidențial, Stil Imob, Premier Estate Management, iAdvise Real Estate, Imperia Imobiliare, SVN România (Residentialist) și RE/MAX România.

Eugen Encuțescu și-a început cariera în real estate încă de la vârsta de 19 ani, iar agenția pe care o conduce a oferit, până acum, consultanță și servicii în 10.000 de tranzacții de pe piața din Timișoara și din împrejurări. Recent, Eugene Estate și-a început expansiunea la nivel național și a deschis un birou și în Capitală.

Encuțescu participă, pe 2 aprilie, la panelul de dezbateri organizat în cadrul CPI Național 2020. Discuțiile se vor concentra pe tema –  „Agentul imobiliar. Ce îi lipsește și cine îl susține pentru a performa?”.

Reunim la dezbaterile din acest an principalele asociații și francize active la nivel național. Aflăm alături de marii jucători din piață cum este reprezentat agentul imobiliar, care sunt nevoile sale și cum pot fi satisfăcute ele pentru ca acesta să obțină cele mai bune rezultate. Mai mult, încercăm să identificăm pașii pe care trebuie să îi parcurgem ca breaslă pentru a obține reglementarea pieței și a profesiei de agent imobiliar. CONSULTĂ LISTA SPEAKERILOR

Vă reamintim că anul acesta CPI se va extinde pe durata a trei zile. Pe 1 aprilie, echipa Analize Imobiliare, platforma de real estate intelligence lansată de Imobiliare.ro, va organiza o conferință în parteneriat cu Asociația Națională a Evaluatorilor Autorizați din România la care vor lua parte speakeri din domeniul bancar, dar și din zona de cercetare a pieței imobiliare și de evaluare a proprietăților.

Pe 2 aprilie vă așteptăm la conferința CPI Național 2020, alături de gazda noastră, Alex Dima, unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști de investigație din România, producător al emisiunii „România, te iubesc!” și Senior Corespondent al Știrilor ProTV. Pe lista speakerilor care vor urca pe scena CPI Național 2020 se regăsesc specialiști și performeri din diverse domenii, precum jurnalistul George Buhnici, ultramaratonistul Tibi Ușeriu și arhitectul Răzvan ZamfiraCONSULTĂ AGENDA COMPLETĂ

Pe 3 aprilie organizăm workshop-uri alături de traineri de top și te invităm să iei parte la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2020. Doar cei mai buni dintre cei mai buni vor urca pe scena galei alături de gazda noastră, cunoscuta prezentatoare TV Corina Caragea. Atenție! Numărul locurilor disponibile în sală pentru Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2020 este limitat.

#CPINațional2020: Workshop-urile CPI, de la performanță în online la negociere în business. Află detalii despre traineri

#CPINațional2020: Despre performanță, alături de ultramaratonistul Tibi Ușeriu. Hai și tu la evenimentul anului pentru breasla imobiliară!

Finaliștii din cursa pentru premiile Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2020 au fost anunțați. Află acum dacă ești unul dintre ei!