Light Dark

Seria de evenimente CPI Regional 2019 se apropie de final. Facem un ultim popas în Iași, pe 5 noiembrie, la Palas Congress Hall. Venim pregătiți cu analize și sfaturi care îți pot fi de ajutor în obținerea unor performanțe mai bune online, de mare interes nu doar pentru agenții imobiliari, ci și pentru dezvoltatori. Ai parte și de numeroase oportunități de networking cu profesioniști din breaslă, iar trainerul nostru cu 20 de ani de experiență în corporații din România și din străinătate îți pune la dispoziție toate instrumentele de care ai nevoie pentru a-ți gestiona cât mai bine cea mai importantă resursă – timpul tău. Participă și tu la CPI Iași 2019!

CPI Iași 2019, evenimentul anului pentru profesioniștii activi pe piața imobiliară locală, va fi moderat de public speaker-ul Călin Iepure, coordonatorul celei mai cunoscute organizații de business networking din România – bizz.club – și co-autorul volumului „Jocul vânzării”.

Agenda CPI include un training susținut de Remus Bălan. El va prezenta participanților cele mai eficiente practici de time management în industria imobiliară.

Sfaturi utile pentru obținerea celor mai bune performanțe online și pentru a profita la maximum de pachetul de servicii ales vin de la Radu Andrei, Managing Partner Imobiliare.ro. Hai la CPI Iași 2019 și ai ocazia să parcurgi alături de colegul nostru și de ceilalți profesioniști prezenți în sală cele mai noi funcționalități implementate pe Imobiliare.ro!

Îți prezentăm și modalitățile prin care poți face ca dezvoltator performanță în mediul online. Afli la CPI Iași 2019 și cum ne putem aduce aportul la eficientizarea și optimizarea efortului de marketing al dezvoltatorilor sau al reprezentanților lor, prin prisma experienței noastre de aproape 20 de ani în domeniu. Primești toate informațiile de la Sebastian Ungureanu, Regional Sales Manager Imobiliare.ro.

Dorel Niță, Head of Data & Research Imobiliare.ro și coordonatorul primei platforme de Real Estate Intelligence din România – Analize Imobiliare, se alătură și el discuțiilor. Vine la întâlnirea agenților și dezvoltatorilor din Iași cu o analiză detaliată a segmentului rezidențial, realizată pe baza celor mai recente date statistice.

Nu vor lipsi nici dezbaterile și panelul dedicat liderilor locali din real estate. Discuțiile vor fi moderate de CEO-ul Imobiliare.ro, Adrian Erimescu.

#CPIIași2019: Ciprian Iovu, Inter Imobiliare, speaker la întâlnirea profesioniștilor în imobiliare

#CPIIași2019: Emilian Tarcan, Casa Albă, invitat în panelul dedicat liderilor locali din imobiliare

#CPIIași2019: Elena Rusu, Cataleya Residence, speaker la evenimentul CPI din 5 noiembrie

Nu ai mai participat până acum la întâlnirile CPI? Iată cum a fost anul trecut atmosfera la Iași.

REZERVĂ ACUM UN LOC LA CPI IAȘI 2019! Participarea este gratuită și se face pe bază de înscriere. Numărul de locuri este limitat.

În 2019 sărbătorim 10 ani de evenimente marca CPI, prin intermediul cărora venim în sprijinul comunității cu informații de calitate, soluții, oportunități de networking, noutăți și încercăm să le oferim participanților toate instrumentele necesare creșterii business-urilor lor în real estate, dar și dezvoltării lor personale.

Anul trecut, 1.000 de profesioniști în real estate au participat la întâlnirile organizate de noi în șase dintre principalele orașe ale țării – Timișoara, București, Constanța, Brașov, Iași și Cluj-Napoca.

#CPICluj2019: Un nou record în materie de locuințe finalizate anul acesta?

#CPICluj2019: Astronaut, doctor, IT-st? Nu, când mă fac mare, eu vreau să fiu agent imobiliar!

#CPIBucurești2019: Apartament nou sau vechi? Preferințele bucureștenilor și direcția în care s-ar putea îndrepta cererea pe viitor

#CPIConstanța2019: Prima Casă, cu un pas mai aproape de a deveni oficial O familie, O casă. Mai este relevant programul?

#CPIConstanța2019: Criză? Scăderi masive ale prețurilor? Iată cum văd, de fapt, specialiștii evoluția pieței rezidențiale în 2019