Light Dark

Dorel Niță, Head of Data & Research Imobiliare.ro și coordonatorul primei platforme de Real Estate Intelligence din România, va aduce în atenția publicului prezent, pe 12 iunie, la CPI Timișoara 2019 cele mai noi date statistice relevante pentru profesioniștii din real estate.

dorel nita cpi cluj 2018

Dorel Niță este un statistician cu peste 12 ani de experiență în domeniul cercetării și dezvoltării de soluții pentru analiza pieței imobiliare și pentru evaluarea proprietăților, atât în țara noastră, cât și în străinătate.

El este coordonatorul platformei de Real Estate Intelligence Analize Imobiliare, care dispune de singurul sistem online de evaluare automată din România, bazat pe cea mai cuprinzătoare și mai precisă bază de date din țara noastră – Imobiliare.ro. Platforma oferă rapoarte și date pentru analiza pieței imobiliare și evaluarea proprietăților. DESCARCĂ GRATUIT cel mai nou raport.

La CPI Timișoara 2019, Niță va pune la dispoziția participanților numeroase date statistice de interes pentru jucătorii din real estate precum evoluția tranzacțiilor rezidențiale din ultima perioadă, situația cererii de proprietăți rezidențiale de vânzare sau numărul de proprietăți la închiriere. Va fi analizată și situația construcțiilor de locuințe la nivelul județului, dar și evoluția prețurilor.

Acesta va participa la discuțiile din panelul dedicat liderilor locali din imobiliare alături de Adrian Erimescu (CEO Imobiliare.ro), Simona Șchiopotă (Managing Partner Hitch&Mosher), Eugen Encuțescu (CEO Eugene Estate), Călin Centea (Director Vânzări ISHO), Toni Ehling (Director de dezvoltare XCity Towers), Alina Iozsa (Partener Hategan Attorneys) și Sorin Horotan (Broker/Owner RE/MAX Corso).

Agenda CPI Timișoara va include o sesiune dedicată celor care vor să devină cât mai eficienți în time management susținută de Remus Bălan, trainer specializat în managementul performanței și în dezvoltarea competențelor pentru atingerea potențialului maxim. Ca noutate, vom implementa conceptul World Cafe, întâmpinat cu entuziasm de către participanți la primele două evenimente din seria CPI Regional 2019.

Evenimentul va include și o secțiune dedicată exclusiv dezvoltatorilor în care vor fi puse în discuție teme precum performanța în mediul online (anunțurile cu plata la lead/la succes) și modalitățile prin care datele statistice pot susține luarea celor mai bune decizii într-un proiect imobiliar.

CPI Timișoara va fi al treilea eveniment din seria CPI Regional 2019, după cele organizate deja, pe 21 și 22 mai, în Brașov și în Sibiu. Acesta se va desfășura la Hotelul Tresor Le Palais, pe 12 iunie, începând cu ora 08:00.

În toamnă vom ajunge în alte patru orașe din țară pentru a ne întâlni cu profesioniștii locali din real estate, astfel:

  • Constanța – 18 septembrie
  • București – 1 octombrie
  • Cluj-Napoca – 15 octombrie
  • Iași – 5 noiembrie

Nu ai mai participat până acum la evenimentele noastre? Aruncă o privire mai jos pentru a vedea cum s-a desfășurat anul trecut CPI Timișoara și ce au spus participanții.

Iași

În 2019 sărbătorim 10 ani de evenimente marca CPI, prin intermediul cărora venim în sprijinul comunității cu informații de calitate, soluții, oportunități de networking, noutăți și încercăm să le oferim participanților toate instrumentele necesare creșterii business-urilor lor în real estate, dar și dezvoltării lor personale.

Anul trecut, 1.000 de profesioniști în real estate au participat la întâlnirile organizate de noi în șase dintre principalele orașe ale țării – Timișoara, București, Constanța, Brașov, Iași și Cluj-Napoca.

Citește și: Două evenimente regionale, circa 200 de participanți. Următoarea oprire, #CPITimișoara2019! Te-ai înscris?

Citește și: Primul eveniment marca CPI organizat la Sibiu a reunit aproape 80 de profesioniști în imobiliare – FOTO+VIDEO

Citește și: Peste 12.300 de autorizații de construire pentru clădiri rezidențiale, eliberate în România în primele patru luni ale anului