Light Dark

Prima Development Group, cel mai mare dezvoltator din Oradea cu 15 ani de experiență și peste 3.000 de apartamente livrate până acum în imobile cu o valoare cumulată de peste 180 de milioane de euro, vrea să finalizeze anul acesta 640 de noi locuințe.

Apartamentele vor fi livrate atât în Oradea, cât și în București. Pe piața din Capitală, dezvoltatorul este prezent încă din 2017 când a demarat proiectul Boemia Apartments, în zona centrală a orașului. Acesta a beneficiat de o investiție de 8,5 milioane de euro și este vândut integral.

Boemia Apartments

Al doilea ansamblu rezidențial lansat de Prima Development Group în Capitală este Core Timpuri Noi se află în curs de dezvoltare. Este vorba despre un proiect mai extins, cu 240 de apartamente, care urmează să fie finalizat în 2021. În acest caz, investiția se ridică la 20 de milioane de euro.

Core Timpuri Noi

Dezvoltatorul își propune să își consolidere prezența în București cu noi proiecte în viitorul apropiat.

“Suntem în căutare de terenuri mari, în zone bune ale orașului, iar la finalul acestui an și începutul anului viitor vom demara încă trei proiecte importante în București, ce vor însuma peste 2.500 de apartamente”, a declarat Andrei Moanță, CEO Prima Development Group.

În total, dezvoltatorul are 10 proiecte în derulare la ora actuală.

Citește și: Vom avea TVA de 5% pentru locuințe de până la 140.000 de euro? Președintele AREI vorbește despre demersurile care se fac în acest sens

Citește și: Cresc sau scad prețurile în 2021? Opinia unui dezvoltator care a livrat deja peste 2.000 de apartamente în România

Citește și: Tot ce trebuie să știi despre piața rezidențială din București la începutul lui 2021. Câte apartamente s-au vândut în ianuarie și cum merg prețurile?