Forty Management anunță un proiect boutique mixt în București. 35% dintre apartamente vândute deja off-plan

Dezvoltatorul Forty Management vrea să înceapă spre sfârșitul anului 2019 construcția unui proiect boutique mixt pe un teren de 2.200 de mp din Capitală, achiziționat în 2018 într-o tranzacție evaluată la 2,1 milioane de euro.

Terenul este unul dintre cele mai mari din interiorul inelului central al Bucureștiului, conform anunțului companiei, fiind situat pe strada Viitorului. Proiectul Central District Viitorului va include 33 de apartamente, împărțite în două imobile, și o suprafață de 1.000 de mp de spații de birouri.

Mai mult, acesta le va oferi locatarilor acces exclusiv la un teren de tenis, baschet și fotbal, în nocturnă, și va avea gardul, holul de acces, dar și holurile etajelor decorate de creațiile unor artiști de street art.

„Central District Viitorului dorim să fie primul proiect rezidențial din România ce împletește dezvoltarea imobiliară cu manifestări unicat de artă urbană, ce vor purta semnăturile unor artiști consacrați de street art”, a declarat Lucian Azoiție, CEO Forty Management.

„Proiectul a fost extrem de bine primit de către piață. În această fază, de vânzări off-plan, am vândut 35% dintre apartamente și am închiriat integral zona de birouri. Într-un scenariu optimist, la sfârșitul acestui an vom începe să construim”, a mai spus Azoiței.

proiect central district viitorului

Tot în 2019, dezvoltatorul a început construcția proiectului Central District 4 Elemente în Capitală, cu aproape 200 de apartamente și pistă de alergare pe bloc, o caracteristică introdusă pentru prima oară într-un ansamblu rezidențial din România. În cinci luni, 75% din apartamente au fost precontractate și 50% din zona comercială și-a găsit chiriași.

Azoiței vrea să cumpere anul acesta alte două terenuri în zona de nord a Bucureștiului și spune că pe unul dintre ele ar urma să fie construit „cel mai exclusivist proiect din România”, iar cel de-al doilea ar urma să fie dedicat unei dezvoltări de anvergură cu peste 1.200 de apartamente și o clădire de birouri ce va dispune de o suprafață de 25.000 de mp.

Citește și: Opinia unui dezvoltator din București despre modificările propuse la Prima Casă. Ar schimba acest aspect pentru a veni în ajutor familiilor care vor mai mult spațiu

Citește și: Care este profilul cumpărătorilor interesați de apartamente de lux? Mihaela Pană: Apetitul investitorilor este crescut. Randamentele la închiriere ajung până la 6,5%

Citește și: Dezvoltator din Capitală: Nu se pune problema unei crize imobiliare, prețurile nu au unde să scadă. Iată ce argumente aduce

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])