One United Properties a vândut aproape 60% din unitățile rezidențiale de la One Herăstrău Vista în numai trei luni

Dezvoltarea rezidențială exclusivistă localizată lângă Parcul Herăstrău include 117 unități locative, dintre care 69 erau deja vândute la data de 30 septembrie a acestui an. Livrarea este estimată pentru luna septembrie a anului 2024.

One Herăstrău Vista

One United Properties anunță că a vândut în numai trei luni aproape 60% din unitățile rezidențiale de la One Herăstrău Vista. Valoarea brută de dezvoltare pentru One Herăstrău Vista este de 38,1 milioane de euro, iar livrarea este estimată pentru luna septembrie a anului viitor. Dezvoltarea proiectului va include o clădire cu 11 etaje și o suprafață totală construită de 13.440 mp.

„One Herăstrău Vista vine să completeze colecția One Herăstrău din portofoliul nostru, alături de dezvoltările One Herăstrău Park, One Herăstrău Plaza și One Herăstrău Towers, respectând aceleași standarde în materie de design și sustenabilitate care au devenit deja embleme ale One United Properties. Pe lângă designul spectaculos, un element definitoriu pentru această nouă dezvoltare rezidențială este proximitatea cu una dintre zonele verzi cele mai extinse ale Bucureștiului, parcul Herăstrău, un loc reprezentativ pentru petrecerea timpului liber. Vânzările pentru această dezvoltare premium au fost deschise în această vară, iar în numai trei luni am vândut 69 de unități din totalul de 117, un semnal excelent al interesului clienților pentru această dezvoltare. Opțiunile de accesare a locuințelor sunt variate, de la plata integrală în avans, la opțiunea de 5 rate egale”, a declarat Beatrice Dumitrașcu, CEO Residential Division One United Properties.

Proiectul cuprinde 117 apartamente, formate din studiouri sau apartamente cu un dormitor, apartamente cu două sau trei dormitoare, precum și apartamente de tip penthouse duplex. Pe lângă alte facilități oferite comunității One, dezvoltarea va beneficia atât de parcare subterană cu 179 de locuri, cât și de 3 spații comerciale.

 

Citește și: One High District dezvoltat de One United Properties primește autorizația de construire

Citește și: Cushman & Wakefield Echinox: Sectorul imobiliar și al construcțiilor din România a atras în ultimii zece ani investiții străine directe de circa 12 miliarde de euro

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])