Prime Kapital obține autorizația pentru Marmura Residence. 80% dintre apartamentele oferite spre vânzare au fost contractate

Prime Kapital a obținut autorizația de construire pentru Marmura Residence, al doilea proiect rezidențial lansat de dezvoltator pe piața locală, după Avalon Estate.

Foto: Marmura Residence/Facebook

Lucrările vor fi demarate în perioada următoare, iar primii proprietari se vor putea muta aici în 2021. În total, anunță reprezentanții dezvoltatorului, 80% dintre apartamentele oferite spre vânzare au fost contractate. Rezervările pentru Marmura Residence au putut fi făcute din luna decembrie a anului trecut.

Proiectul este localizat în cartierul Bucureștii Noi, în apropierea stației de metrou Jiului de pe Magistrala 4 Gara de Nord-Străulești.

Acesta va cuprinde, la finalizare, 464 de locuințe – studiouri duble, apartamente cu 2,3 sau 4 camere și duplexuri, alături de 5.000 de mp de spații verzi, 700 mp de terase pe acoperiș, un lounge exclusiv dedicat rezidenților de 230 mp și o parcare subterană cu 509 locuri. Proiectul este completat de o galerie comercială de 1.700 mp, care include cafenele, restaurante, sală de fitness, farmacie și alte servicii.

„Suntem bucuroși că ne putem onora angajamentul luat față de locuitorii din Bucureștii Noi, de a reintegra în circuitul urban o zonă industrială abandonată”, a declarat Maggie Kitshoff, Residential&Office Managing Director Prime Kapital.

„Proiectul va contribui semnificativ la îmbunătățirea calității vieții locuitorilor din zonă și a peisajului urban, asigurând sustenabilitatea și longevitatea cartierului”, a mai adăugat Kitshoff, făcând astfel referire la faptul că Marmura Residence urmează să fie construit pe un teren de 1,5 hectare care a aparținut în trecut fostei fabrici Marmura.

Prime Kapital are în dezvoltare și proiectul Avalon Estate în nordul Bucureștiului. Dezvoltatorul construiește aici peste 700 de unități, de la vile la townhouse-uri și apartamente, pe un teren de peste 8 hectare. Primele Unități ar urma să fie finalizate anul viitor.

Citește și: Prime Kapital accelerează dezvoltarea proiectului Avalon Estate din nordul Capitalei

Citește și: Piața terenurilor din Capitală. Cele mai multe tranzacții în negociere, până în 5 milioane de euro

Citește și: Peste 4.200 de autorizații de construire, eliberate pentru clădiri rezidențiale în luna iulie

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])