Light Dark

Vrei să înveți cum poți face o analiză comparativă de piață cât mai corectă, dar și ce înseamnă, de fapt, să lucrezi în sistemul de reprezentare exclusivă? Atunci nu rata cele două evenimente organizate în luna septembrie de Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România (APAIR).

Primul dintre acestea se va desfășura, pe 10 septembrie, în Capitală și se va axa pe cunoștințele necesare agentului imobiliar pentru stabilirea prețului corect pentru o proprietate –  de la înțelegerea nevoilor proprietarului și specificului proprietății la înțelegerea caracteristicilor pieției locale.

“Statistic vorbind, prețul obținut pentru o proprietate imobiliară este invers proporțional cu timpul de expunere în piață, de aceea stabilirea corectă a valorii de piață a unei proprietăți imobiliare este fundamentală pentru îndeplinirea obligațiilor asumate față de client, da rși pentru predictibilitatea business-ului tău ca agent imobiliar”, explică reprezentanții APAIR.

Participanții vor învăța noțiuni de teorie și cum le pot pune în practică de la Igor Postovanu, care și-a început cariera în imobiliare din anul 2004 și a început să își desfășoare integral activitatea pe baza sistemului de lucru de reprezentare exclusivă din 2013.

Cursul se va organiza, în intervalul 09:00-13.30, la Hotelul Golden Tulip Times. Taxa de participare este de 150 de lei de persoană, iar membrii APAIR beneficiază de un discount de 20% la înscriere. Poți afla mai multe detalii și te poți înscrie AICI.

Al doilea eveniment educațional se va organiza, în perioada 20-22 septembrie. Este vorba despre trei zile de cursuri intensive pe parcursul cărora participanții vor afla cum își pot evalua corect resursele și activitatea pentru a creiona un plan de succes pentru afacerile lor, cum trebuie să acționeze ulterior pe baza acestuia și cum pot genera noi oportunități de afaceri gestionând cu ușurință relațiile cu toți clienții lor. În plus, cursanții vor afla care sunt cele mai bune metode prin care se pot poziționa ca specialiști în fața clienților, lucrând în reprezentare exclusivă, și cum vor ajunge să încheie constant tranzacții pe baza recomandărilor.

Cursul se va desfășura tot la Hotelul Golden Tulip Times din București, de această dată între orele 9:00-17:00.Taxa de participare la acest eveniment este de 599 de lei. Membrii asociației beneficiază de 20% reducere. Accesul în sală este condiționat de locurile disponibile și de achitarea contravalorii cursului. Înscrierile pot fi realizate AICI.

Citește și: Trei strategii care te pot ajuta în interacțiunea cu membrii generației Millennials aflați în căutarea unei locuințe

Citește și: Piața locală de consultanță imobiliară, estimată la 80 mil. euro. Se poate dubla pe termen mediu

Citește și: Menține parteneriatele celei mai mari asociații dedicate agenților imobiliari din SUA cu organizații de pe tot globul. Ce sfaturi le dă românilor