Light Dark

Mai sunt câteva zile până la finalul lui 2019 și vrem ca voi, profesioniștii în imobiliare, să începeți noul an cu dreptul, cât mai bine informați și pregătiți pentru schimbările care se anunță la nivelul pieței rezidențiale în 2020. 

Dăm astfel startul proiectului editorial “2019 vs 2020| Evoluție, trenduri, provocări” prin care ne dorim să arătăm adevărata față a pieței imobiliare din România, să oferim o retrospectivă a anului 2019, dar și perspectivele pentru 2020 în domeniu, așa cum sunt văzute ele prin prisma unora dintre cei mai mari jucători care activează în țara noastră.

Dezvoltatori cu proiecte de anvergură, reprezentanți ai unor importante agenții imobiliare, dar și lideri din domenii conexe ne răspund la toate întrebările și ne oferă perspectivele lor unice asupra evoluției real estate-ului românesc.

Acest proiect editorial a ajuns la a doua ediție. Interviurile vor fi publicate, pe platforma noastră dedicată specialiștilor în imobiliare, până la sfârșitul lunii ianuarie 2020.