Povești de succes din Sibiu și Brașov. Cele mai bune colaborări dintre brokerii Imobiliare.ro Finance și agențiile locale, premiate

Imobiliare.ro Finance a premiat în cadrul evenimentelor organizate de Imobiliare.ro în Sibiu și Brașov cele mai bune colaborări dintre brokerii ce fac parte din rețeaua sa și agențiile imobiliare locale.

Titulatura de „Top Lead Provider 2023” a fost obținută la Sibiu de Virtual Imobiliare. Sergiu Popa, general managerul agenției, a intrat pentru prima oară în legătură cu Andra Gândilă, brokerul de credite autorizat din echipa Imobiliare.ro Finance alături de care colaborează în momentul de față, tot în cadrul unui eveniment din seria Imobiliare.ro HUB, organizat anul trecut pentru comunitate de real estate din Sibiu.

El spune că oamenii caută cea mai bună ofertă și că a observat, încă din acest prim an de lucru alături de un broker profesionist, că un astfel de parteneriat reprezintă un avantaj pentru agenția sa.

„Dacă aduci clientul la un broker care colaborează cu mai multe bănci și știe ce face, e mult mai simplu pentru el să aleagă cea mai bună variantă fără să meargă să bată la mai multe uși și să piardă foarte mult timp”, a declarat Sergiu Popa în cadrul evenimentului Imobiliare.ro HUB Sibiu, la care au luat parte aproximativ 150 de profesioniști din real estate.

Andra Gândilă a lucrat în domeniul bancar, iar de mai bine de 10 ani activează ca broker de credite. Ea face parte din echipa Imobiliare.ro Finance de trei ani. „Am rezonat cu abordarea Imobiliare Finance pentru că îmi place ideea de a găsi creditul potrivit – cel care se potrivește cel mai bine fiecărui om, se mulează pe nevoile clientului, nu este un credit tras la indigo”, spune brokerul care a înmânat premiul de „Top Lead Provider 2023” agenției din Sibiu.

„Mulțumesc încrederii pe care au avut-o cei de la Virtual Imobiliare de a ne da ocazia să începem o colaborare care s-a dovedit productivă și constanta”, a mai adăugat ea.

O altă poveste de succes vine de la Brașov pe fondul colaborării dintre brokerul Adelina Muntean, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro Finance în anul 2020, și agenția iAdvise.

„Lucrăm cu Adelina Muntean pentru că le răspunde mereu colegilor, îi ajută cu situațiile pe care le au”, a explicat Alexandru Muntean, Managing Partner iAdvise, brand desemnat, totodată, „Agenția imobiliară a anului 2022 în Brașov” la gala Imobiliare.ro Awards.

„Colegii mei au timp de vânzări. Nu trebuie să se mai ocupe de tot ce înseamnă procurare de acte și așa mai departe. Ei îi trimit Adelinei, iar ea rezolvă totul, dacă nu în proporție de 100%, atunci cu siguranță în proporție de 99%. Găsește soluții pentru fiecare client”, a mai spus el în fața celor aproape 300 de participanți prezenți în sală la evenimentul Imobiliare.ro HUB Brașov.

„Echipa iAdvise a fost prima care mi-a intrat la inimă și care ne-a recomandat de la început. Avem încredere unii în ceilalți și le mulțumesc pentru asta lor și tuturor partenerilor mei”, a declarat și Adelina Muntean.

Echipa Imobiliare.ro Finance dispune de peste 10 ani de activitate pe piața creditării, perioadă în care brokerii au ajutat aproximativ 60.000 de persoane să acceseze creditul potrivit. Aceștia lucrează cu peste 30 de bănci și instituții financiare pentru a le pune la dispoziție clienților lor cele mai bune opțiuni de finanțare, indiferent dacă este vorba despre credite ipotecare, de nevoi personale sau despre o refinanțare.

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])