Light Dark

Atunci cand in fata ta se afla un trainer foarte bun, subiectul pe care il prezinta aproape ca nu mai este atat de important. Orice ar spune ai ceva de invatat, iti transmite energie, prezinta elemente utile, testate si filtrate prin zecile de traininguri pe care le-a sustinut deja.

Petrus-StuparuIn 29 mai, la Clubul Profesionistilor in Imobiliare, acel trainer va fi Petrus Stuparu, licentiat de catre compania canadiana Eagle’s Flight pentru sustinerea programelor de invatare experientiala. Capacitatea de adaptare l-a recomandat pe Petrus pentru programe destinate unor echipe eterogene ajungand sa faciliteze module de training atat in Romania cat si in alte locatii din Europa si Africa de Nord.

Petrus livreaza discursuri cu scop de invatare, dar si discursuri motivationale. Impactul discursurilor tinute de el trece dincolo de simpla transmitere de informatii, reusind sa genereze reactii la nivel emotional si la nivelul deciziilor individuale.

La CPI, Petrus Stuparu ne va prezenta perspective sa despre Eficienta personala, centrata pe gasirea de solutiilor de crestere a rezultatelor individuale.  Cum planificam? Care este impactul deciziilor personale si ce capcane se ascund in spatele actiunilor noastre?

Vreti sa stiti raspunsul la aceste intrebari? Va asteptam la CPI. Supradoza de energie este din partea noastra!

buton

Agenda evenimentului din 29 mai:

18:00 – 19:00 Networking
19:00 – 19:15 Prezentarea fiecarui participant: Cine sunt – Cu ce ma ocup – Ce vreau sa aflu si ce pot sa ofer. Fiecare persoana va avea la dispozitie maxim 60 de secunde
19:15 – 21:00 Petrus Stuparu, TrendConsult – Eficienta persoanala
21:00 Networking

Intalnirea va avea loc la Hotel Golden Tulip Times din strada Decebal nr. 19.
Taxa de participare la eveniment este 10 euro pentru persoanele care isi vor confirma prezenta pe cpi.org.ro  pana in data de 29 mai (inclusiv) ora 15:00, si de 15 euro pentru restul participantilor.

 buton