Unul dintre primii traineri internaționali specializați în real estate vine la București. Află cum poți participa la evenimentul educațional „Power up your business – team building with Momentum!”

Unul dintre primii traineri internaționali specializați în real estate, Gil Li-ran, vine la București pe 4 octombrie pentru a susține în premieră în România trainingul „Power up your business – team building with Momentum!”.

gil li-ran training bucuresti

Gil Li-ran, International Trainer&Speaker RE/MAX, va pune în discuție în cadrul trainingului specializat, care va fi organizat la Hotelul Ramada Nord, mai multe subiecte de interes pentru cei care activează în domeniul imobiliar.

Participanții vor învăța astfel care sunt cele mai bune modalități prin care își pot construi o echipă puternică în real estate, vor primi informații detaliate despre diferite modele de business și vor afla cum își pot accelera dezvoltarea profesională pentru a deveni din agenți lideri în domeniu.

Evenimentul educațional „Power up your business – team building with Momentum!” va cuprinde 8 ore de training intensiv, cu traducere simultană din limba engleză în limba română. Participanților li se vor pune la dispoziție, de asemenea, mai multe materiale de lucru.

Gil Li-ran are o experiență de peste 15 ani în real estate și a instruit de-a lungul carierei sale peste 3.000 de agenți imobiliari în Europa, Asia și America de Nord.

Înscrierile pentru trainingul organizat în Capitală pot fi făcute AICI. Taxa de participare este de 59 de euro+TVA.

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])