#CPIBucurești2019: Reprezintă un dezvoltator cu aproape 30 de ani de activitate pe piața locală și participă ca speaker la întâlnirea profesioniștilor în imobiliare

Organizăm o nouă întâlnire dedicată profesioniștilor în imobiliare marca CPI. Ne vedem pe 1 octombrie la București, unde ne pregătim să dezbatem situația pieței rezidențiale alături de lideri locali din domeniu. Unul dintre speakerii invitați să ia parte la discuții este Răzvan Ionescu, directorul de marketing al companiei Impact Developer&Contractor, dezvoltator cu aproape 30 de ani de activitate.

razvan ionescu impact developer contractor cpi constanta 2019

Impact Developer&Contractor a dezvoltat de-a lungul timpului 16 ansambluri rezidențiale în București și în diverse orașe din țară. Printre acestea se numără Greenfield Residence, proiect demarat în zona de nord a Capitalei în anul 2007.

Cartierul de la marginea Pădurii Băneasa se extinde în continuare, dezvoltatorul pregătind acum pentru cei 4.000 de rezidenți diverse facilități de petrecere a timpului liber – de la un mic mall la un centru SPA.

greenfield residence

Al doilea mare proiect marca Impact aflat, la ora actuală, în construcție în București este Luxuria Domenii Residence, un ansamblu premium localizat în viitorul mare pol de business al orașului. Primele trei blocuri au fost ridicate deja, în prezent lucrările concentrându-se pe finisajele interioare. Proiectul va include, la finalizare, 630 de locuințe dispuse în nouă blocuri.

Dezvoltatorul va demara, în curând, un proiect și în Constanța. Boreal Plus va include 676 de apartamente, alături de spații comerciale, birouri și de mai bine de un hectar de spații verzi.

Impact Developer&Contractor a încheiat primul semestru din 2019 cu venituri din vânzarea de proprietăți imobiliare de 79,5 milioane de lei, în creștere cu 90% față de prima jumătate a anului trecut.

În total, au fost vândute 161 de apartamente în cadrul proiectului Greenfield și au fost încheiate contracte de pre-vânzare și rezervări pentru 300 de apartamente atât din Greenfield, cât și din Luxuria Domenii Residence.

#CPIBucurești2019: Elena Butucea, Premier Estate Management, speaker la întâlnirea profesioniștilor în real estate din Capitală

#CPIBucurești2019: Mădălina Cheptea, Raich&Raich Premium Real Estate, printre speakerii evenimentului de pe 1 octombrie

#CPIBucurești2019: Octavian Bădescu, Freedom Group Real Estate, participă la panelul de dezbateri

#CPIBucurești2019. Viorel Mohorea, SVN România, participă la dezbaterile din panelul dedicat liderilor locali din real estate

CPI București 2019 este al cincilea eveniment al seriei CPI Regional din acest an, după întâlnirile din Brașov, Sibiu, Timișoara și Constanța care au reunit circa 400 de profesioniști în imobiliare, agenți și dezvoltatori. Cele mai imporante declarații făcute de speakerii invitați să ia parte la aceste întâlniri pot fi găsite AICI.

Participarea la evenimentul care va avea loc, pe 1 octombrie, la Hotelul Marshal Garden, în intervalul 08.00-14.30 este gratuită și se poate face doar pe bază de înscriere. Nu uita: numărul de locuri este limitat. ÎNSCRIE-TE ACUM la CPI București 2019.

Până la sfârșitul lunii octombrie vom ajunge și în Cluj-Napoca, pentru ca la începutul lui noiembrie să organizăm un eveniment dedicat breslei imobiliare din Iași.

În 2019 sărbătorim 10 ani de evenimente marca CPI, prin intermediul cărora venim în sprijinul comunității cu informații de calitate, soluții, oportunități de networking, noutăți și încercăm să le oferim participanților toate instrumentele necesare creșterii business-urilor lor în real estate, dar și dezvoltării lor personale.

Anul trecut, 1.000 de profesioniști în real estate au participat la întâlnirile organizate de noi în șase dintre principalele orașe ale țării – Timișoara, București, Constanța, Brașov, Iași și Cluj-Napoca.

#CPIBucurești2019: Mădălina Cheptea, Raich&Raich Premium Real Estate, printre speakerii evenimentului de pe 1 octombrie

#CPIConstanța2019: Prima Casă, cu un pas mai aproape de a deveni oficial O familie, O casă. Mai este relevant programul?

#CPIConstanța2019: Criză? Scăderi masive ale prețurilor? Iată cum văd, de fapt, specialiștii evoluția pieței rezidențiale în 2019

#CPITimișoara2019: Echipă de vânzări internă pentru dezvoltator vs colaborare cu o agenție imobiliară. „Vinzi când viziunea ta rezonează cu clientul final”

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])