#CPINațional2020: Când aduci în discuție comisionul? Sfaturi de ajutor când îți prezinți serviciile proprietarului

Ți-am pregătit la CPI Național 2020 workshop-uri care te pot ghida și inspira pentru a obține „Performanță în imobiliare”. Trainerii noștri vin în întâmpinarea agenților imobiliari cu subiecte cât se poate de variate. Printre aceștia se numără și președintele Asociației Profesionale a Agenților Imobiliari din România (APAIR). Află mai multe detalii despre workshop-ul susținut de David Grigorescu.

Președintele APAIR va susține, pe 3 aprilie, la CPI Național 2020 un workshop pe tema „Prezentarea de servicii în Reprezentarea Exclusivă a proprietarului”. Acesta se adresează agenților care își doresc să devină mai eficienți, prin obținerea unui raport foarte bun între prezentările de servicii efectuate și numărul de contracte de reprezentare semnate.

Participanții vor afla astfel care este momentul oportun pentru a discuta despre comision, dar și când trebuie să aibă loc prezentarea serviciilor, cine trebuie să participe la aceasta și ce tool-uri moderne le oferă un avantaj pentru succesul prezentării.

Sfaturile pe care le va oferi președintele APAIR în cadrul workshop-ului le vor fi de ajutor agenților care au adoptat deja sau se gândesc să adopte modul de lucru în reprezentare exclusivă și îi pot sprijini pe aceștia pentru a depăși una dintre cele mai delicate etape din procesul de tranzacționare. IA-ȚI BILET  LA WORKSHOP

David Grigorescu activează în domeniul imobiliar din anul 2003, iar din 2013 le oferă clienților săi doar servicii de reprezentare exclusivă. APAIR a împlinit anul trecut 10 ani de prezență pe piața imobiliară din România. Organizația susține sistemul de lucru de reprezentare exclusivă și este partenerul local al National Association of Realtors (NAR), cea mai mare asociație de profil din Statele Unite, la care au aderat peste 1 milion de agenți imobiliari.

Trainerii noștri au pregătit și alte workshop-uri care te pot ajuta să adaugi valoare serviciilor oferite clienților tăi, să îmbunătățești relația cu aceștia, să îți perfecționezi abilitățile de negociere sau să îți consolidezi prezența în mediul online:

  • Daniel Tudor, CEO The Concept: Cele mai eficiente tehnici de Gaining Trust și Closing în Real Estate
  • Simona Ciucă, expert acreditat în protecția consumatorilor: Capcanele contractuale imobiliare. Speed Dating periculos cu protecția consumatorului
  • Oana Dumitrescu, Industry Manager Google: YouTube în Imobiliare
  • Tibor Izmendi, Senior Digital Marketing Strategist Imobiliare.ro și trainer Google: Performance marketing în Facebook și Google
  • Bogdan Comănescu, trainer și fondator Accelera: Workshop de negociere în business. AFLĂ DETALII ȘI IA-ȚI BILETE

Tot pe 3 aprilie te invităm să participi la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2020. Sărbătorim împreună rezultatele remarcabile din domeniu la a cincea ediție a evenimentului.

Finaliștii rămași în cursa pentru cele mai râvnite premii din real estate-ul românesc au fost anunțați oficial săptămâna trecută. CONSULTĂ LISTA FINALIȘTILOR. Identitatea câștigătorilor va fi dezvăluită în seara evenimentului chiar de gazda noastră, cunoscuta prezentatoare TV Corina Caragea.

#CPINațional2020: Are 20 de ani de experiență și a coordonat tranzacții imobiliare importante în România. Ne întâlnim cu Tim Wilkinson, pe 2 aprilie, la CPI 

#CPINațional2020: Află tot ce trebuie să știi despre „2020 și căutarea în Imobiliare”, de la arhitectul Răzvan Zamfira

Finaliștii din cursa pentru premiile Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2020 au fost anunțați. Află acum dacă ești unul dintre ei! 

#CPINațional2020: Punem în discuție standardul de viață în casele de azi alături de George Buhnici. Hai și tu la CPI!

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])