Light Dark

Ileana Preda, Directorul Regional al Keller Williams România, participă la panelul de dezbateri organizat, pe 2 aprilie, la CPI Național 2020. Tema discuțiilor din acest an – “Agentul imobiliar. Ce îi lipsește și cine îl susține pentru a performa?”.

Ileana Preda și-a început cariera în imobiliare în 2003. Ea a lucrat timp de câțiva ani în Statele Unite ale Americii, iar din 2009 și-a concentrat activitatea pe piața imobiliară din Capitală. Preda este Realtor, membru al National Association of Realtors (NAR) – cea mai mare asociație de profil din SUA, la care au aderat peste 1 milion de agenți imobiliari – din 2003 și membru și trainer al Asociației Profesionale a Agenților Imobiliari din România (APAIR) din 2010. În activitățile sale educaționale, ea promovează constant reprezentarea exclusivă ca mod de lucru.

Ileana Preda va lua parte la dezbaterile organizate în cadrul evenimentului CPI Național 2020 pe tema “Agentul imobiliar. Ce îi lipsește și cine îl susține pentru a performa?”. Reunim la dezbaterile din acest an principalele asociații și francize active la nivel național. Aflăm alături de marii jucători din piață cum este reprezentat agentul imobiliar, care sunt nevoile sale și cum pot fi satisfăcute ele pentru ca acesta să obțină cele mai bune rezultate. Mai mult, încercăm să identificăm pașii pe care trebuie să îi parcurgem ca breaslă pentru a obține reglementarea pieței și a profesiei de agent imobiliar. CONSULTĂ LISTA SPEAKERILOR

La discuții participă și Eugen Encuțescu (Vicepreședinte și fondator al Comunității Elitelor Imobiliare din România), Dragoș Vîlceanu (Președintele Asociației Brokerilor Imobiliari), David Grigorescu (Președintele APAIR), Bogdan Ivan (Secretar General al Asociației Dezvoltatorilor Imobiliari din România – Urbanis) și Răzvan Cuc (Președintele RE/MAX România).

Participarea este gratuită și se realizează pe bază de înscriere, în limita locurilor disponibile. REZERVĂ ACUM UN LOC la întâlnirea profesioniștilor în imobiliare!

CPI Național 2020 este despre performanță așa că te înconjurăm de performeri din domenii variate de activitate. Intră în legătură cu ei, găsește-ți inspirația și depășește-ți limitele! Printre speakerii care vor urca pe scena CPI se numără jurnalistul George Buhnici, ultramaratonistul Tibi Ușeriu și arhitectul Răzvan Zamfira.

Gazda noastră va fi Alex Dima, unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști de investigație din România, producător al emisiunii „România, te iubesc!” și Senior Corespondent al Știrilor ProTV. CONSULTĂ AGENDA COMPLETĂ

Mai mult, te ajutăm să pui bazele unor noi conexiuni de business cu alți profesioninști din breasla imobiliară implementând, în premieră, la ediția din acest an a conferinței naționale o aplicație specializată în networking.

Prin intermediul Whova vei avea acces la agenda evenimentului, la materialele speakerilor și vei avea oportunitatea de a explora lista participanților și de a afla detalii despre aceștia. În plus, poți începe o conversație cu oricare dintre cei prezenți la eveniment într-un chat privat. MAI MULTE DETALII DESPRE WHOVA AICI

#CPINațional2020: Workshop-urile CPI, de la performanță în online la negociere în business. Află detalii despre traineri

Finaliștii din cursa pentru premiile Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2020 au fost anunțați. Află acum dacă ești unul dintre ei! 

#CPINațional2020: Despre performanță, alături de ultramaratonistul Tibi Ușeriu. Hai și tu la evenimentul anului pentru breasla imobiliară!