Light Dark

#CPINațional2020: Bogdan Ivan, ADIRU, unul dintre speakerii conferinței naționale din 2 aprilie

Bogdan Ivan va reprezenta Asociația Dezvoltatorilor Imobiliari din România – URBANIS (ADIRU), la dezbaterile organizate, pe 2 aprilie, în cadrul evenimentului CPI Național 2020.

Bogdan Ivan participă la panelul de dezbateri organizat la CPI Național 2020 în calitate de Secretar General al ADIRU, cea mai mare și mai activă organizație de profil din țară dedicată comunității dezvoltatorilor imobiliari.

De-a lungul parcursului său profesional în piața imobiliară, Ivan a fost consultant juridic, fiscal și de afaceri pentru cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din zona de sud a Capitalei, a lucrat alături de echipa Sud Rezidențial încă de la înființarea acesteia și a fost Project Manager pentru Metalurgiei ParkResidence, unul dintre cele mai mari parcuri rezidențiale din țară. El dispune, totodată, de o experiență extensivă pe piața de capital.

Tema dezbaterilor din acest an va fi – „Agentul imobiliar. Ce îi lipsește și cine îl susține pentru a performa?”.

Reunim la dezbaterile din acest an principalele asociații și francize active la nivel național. Aflăm alături de marii jucători din piață cum este reprezentat agentul imobiliar, care sunt nevoile sale și cum pot fi satisfăcute ele pentru ca acesta să obțină cele mai bune rezultate. Mai mult, încercăm să identificăm pașii pe care trebuie să îi parcurgem ca breaslă pentru a obține reglementarea pieței și a profesiei de agent imobiliar. CONSULTĂ LISTA SPEAKERILOR

Vă reamintim că anul acesta CPI se va extinde pe durata a trei zile. Pe 1 aprilie, echipa Analize Imobiliare, platforma de real estate intelligence lansată de Imobiliare.ro, va organiza o conferință în parteneriat cu Asociația Națională a Evaluatorilor Autorizați din România la care vor lua parte speakeri din domeniul bancar, dar și din zona de cercetare a pieței imobiliare și de evaluare a proprietăților.

Pe 2 aprilie vă așteptăm la conferința CPI Național 2020, alături de gazda noastră, Alex Dima, unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști de investigație din România, producător al emisiunii „România, te iubesc!” și Senior Corespondent al Știrilor ProTV. Pe lista speakerilor care vor urca pe scena CPI Național 2020 se regăsesc specialiști și performeri din diverse domenii, precum jurnalistul George Buhnici, ultramaratonistul Tibi Ușeriu și arhitectul Răzvan ZamfiraCONSULTĂ AGENDA COMPLETĂ

Participarea este gratuită și se realizează pe bază de înscriere, în limita locurilor disponibile. ÎNSCRIE-TE ACUM!

Pe 3 aprilie organizăm workshop-uri alături de traineri de top și te invităm să iei parte la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2020. Doar cei mai buni dintre cei mai buni vor urca pe scena galei alături de gazda noastră, cunoscuta prezentatoare TV Corina CarageaAtenție! Numărul locurilor disponibile în sală pentru Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2020 este limitat.

#CPINațional2020: Workshop-urile CPI, de la performanță în online la negociere în business. Află detalii despre traineri

Finaliștii din cursa pentru premiile Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2020 au fost anunțați. Află acum dacă ești unul dintre ei! 

#CPINațional2020: Despre performanță, alături de ultramaratonistul Tibi Ușeriu. Hai și tu la evenimentul anului pentru breasla imobiliară!