#CPITimișoara2019: Toni Ehling, director de dezvoltare XCity Towers, participă ca speaker la dezbaterile despre situația pieței locale de real estate

Toni Ehling, directorul de dezvoltare al XCity Towers, proiect demarat de Wallberg Properties – unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari activi în regiunea de vest a țării, se alătură speakerilor care vor lua parte la dezbaterile legate de situația și de perspectivele pieței de real estate organizate în cadrul evenimentului CPI Timișoara 2019.

toni ehling wallberg

Toni Ehling are peste 20 de ani de experiență profesională și a colaborat cu nume mari din retail și telecomunicații înainte de a se alătura dezvoltatorului cu proiecte în Timișoara, Cluj, Arad și Brașov, condus de Valentin Morar.

Acesta a ocupat pe parcursul carierei funcții precum Regional Sales Manager în cadrul Orange România și Head of Retail Franchise&Target Group Management Traders în cadrul Metro. Astfel, Ehling a fost responsabil de managementul vânzărilor B2B ale companiei de telecomunicații pentru Banat, Crișana, Transilvania și Oltenia și s-a ocupat de managementul rețelei de francize La Doi Pași.

În prezent, Ehling este directorul de dezvoltare al proiectului XCity Towers, demarat de Wallberg Properties. Acesta va cuprinde 955 de apartamente dispuse în 8 clădiri de tip turn, cu 10 și 15 etaje, și are o valoare totală estimată de peste 62 de milioane de euro.

Lucrările de construcții pentru XCity Towers au fost demarate în zona de nord a Timișoarei, mai exact în cartierul Bucovina, la finalul verii trecute, iar livrarea primei faze este programată pentru vara anului 2020.

xcity towers wallberg

Din portofoliul Wallberg Properties face parte și proiectul Arad Plaza, situat în centrul orașului Arad a fost finalizat în 2018. Este vorba despre un ansamblu cu 107 de apartamente ce integrează conceptul smart home și este, potrivit dezvoltatorului, singurul de această talie din țară care a implementat conceptul de grădini suspendate în regim privat cu plante naturale și spații ample.

arad plaza wallberg properties

Dezvoltatorul s-a numărat printre marii câștigători ai trofeelor Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2019, obținând „Premiul special pentru investiție în piețele locale”. Proiectul Arad Plaza a câștigat, totodată, premiul dedicat „Proiectului rezidențial High-End al anului 2018”.

proiectul rezidential high end arad plaza

La CPI Timișoara 2019, Toni Ehling va participa ca speaker în cadrul panelului de discuții dedicat liderilor locali din real estate alături de Adrian Erimescu (CEO Imobiliare.ro), Simona Șchiopotă (Managing Partner Hitch&Mosher), Eugen Encuțescu (CEO Eugene Estate), Călin Centea (Director Vânzări ISHO), Alina Iozsa (Partener Hategan Attorneys), Sorin Horotan (Broker/Owner RE/MAX Corso) și Dorel Niță (Head of Research Imobiliare.ro și coordonatorul Analize Imobiliare).

Agenda completă a evenimentului și lista subiectelor care vor fi tratate alături de participanți poate fi CONSULTATĂ AICI.

Nu ezita să îți rezervi un loc la CPI Timișoara 2019, întâlnirea profesioniștilor în imobiliare la care se reunesc marii jucătorii ai pieței locale. Participarea este gratuită și se realizează pe bază de înscriere, dar numărul de locuri disponibile este limitat. ÎNSCRIE-TE ACUM.

CPI Timișoara va fi al treilea eveniment organizat în cadrul seriei CPI Regional 2019, după întâlnirile din Brașov și Sibiu la care au participat, în total, circa 200 de profesioniști în real estate. Află concluziile CPI Brașov 2019 și CPI Sibiu 2019.

Nu ai mai participat până acum la evenimentele noastre? Aruncă o privire mai jos pentru a vedea cum s-a desfășurat anul trecut CPI Timișoara și ce au spus participanții.

În 2019 sărbătorim 10 ani de evenimente marca CPI, prin intermediul cărora venim în sprijinul comunității cu informații de calitate, soluții, oportunități de networking, noutăți și încercăm să le oferim participanților toate instrumentele necesare creșterii business-urilor lor în real estate, dar și dezvoltării lor personale.

Anul trecut, 1.000 de profesioniști în real estate au participat la întâlnirile organizate de noi în șase dintre principalele orașe ale țării – Timișoara, București, Constanța, Brașov, Iași și Cluj-Napoca.

Citește și: Valentin Morar, Wallberg Properties: Opiniile care prezic o criză iminentă sunt nejustificate. Unicul lor scop este unul manipulator

Citește și: Wallberg consolidează parteneriatul strategic cu Garanti Bank pentru proiectul XCity Towers din Timișoara

Citește și: Primul eveniment marca CPI organizat la Sibiu a reunit aproape 80 de profesioniști în imobiliare – FOTO+VIDEO

Jurnalist cu aproape 10 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])