Light Dark

Dezvoltatorii imobiliari sunt invitați să participe la seria de evenimente regionale CPI pentru a dezbate alături de alți profesioniști în real estate situația pieței și perspectivele acesteia, dar și pentru a afla informații de real interes pentru business-urile pe care le conduc. Agenda CPI va cuprinde un modul dedicat exclusiv lor. 

agenda dezvoltatori imobiliari cpi regional 2019

În cadrul acestui modul, dezvoltatorii care vor participa la evenimentele CPI se vor întâlni cu Sebastian Ungureanu, Regional Sales Manager Imobiliare.ro, pentru a afla mai multe detalii despre cum pot face performanță în mediul online și cum ne putem aduce aportul la eficientizarea și optimizarea efortului de marketing al acestora sau al reprezentanților lor, prin prisma experienței noastre de aproape 20 de ani în domeniu.

sebastian ungureanu imobiliare.ro

Se va realiza, totodată, o comparație între beneficiile oferite de anunțurile cu plata la lead și cele cu plata la succes.

Participanții la acest modul din cadrul evenimentelor seriei CPI Regional 2019 se vor întâlni și cu Andreea Popa, Directorul de vânzări al Analize Imobiliare, platformă de Real Estate Intelligence care dispune de singurul sistem online de evaluare automată din România bazat pe cea mai cuprinzătoare și mai precisă bază de date din țară – Imobiliare.ro.

andreea popa analize imobiliare

Platforma colaborează cu unii dintre cei mai importanți jucători din real estate – agenții, dezvoltatori, evaluatori, dar și cu instituții financiare, și pune la dispoziția reprezentanților acestora date și rapoarte pentru analiza pieței imobiliare și evaluarea proprietăților. DESCARCĂ GRATUIT cel mai nou raport. 

Astfel, participanții vor afla mai multe detalii despre modalitățile prin care datele statistice îi pot sprijini pe cei care activează în domeniu să ia mereu cele mai avantajoase hotărâri de business.

Citește și: Imobiliare.ro și Analize Imobiliare, împreună cu REBS, integrează platformele ACP și CRM REBS

Citește și: Imobiliare.ro și Analize Imobiliare lansează în colaborare cu Primăria Sectorului 2 primul studiu asupra prețurilor de tranzacționare din Capitală

Cu ocazia evenimentelor din seria CPI Regional 2019, dezvoltatorii vor avea, de asemenea, oportunitatea de a face networking cu reprezentanții agențiilor imobiliare, dar și de a participa la dezbaterile legate de situația pieței de real estate, de evoluția sa și de perspectivele de viitor ale acesteia, atât la nivel local, cât și la nivel național.

Caravana CPI a organizat, în luna mai, primele două întâlniri – în Brașov și Sibiu – acestea reunind, în total, circa 200 de profesioniști în imobiliare. Următorul eveniment, CPI Timișoara 2019, se va desfășura pe 12 iunie, la Hotelul Tresor Le Palais, pentru ca în toamnă să facem patru noi opriri în cele mai mari orașe ale țării.

  • Constanța – 18 septembrie
  • București – 1 octombrie
  • Cluj-Napoca – 15 octombrie
  • Iași – 5 noiembrie

Participarea la evenimentele din seria CPI Regional 2019 este gratuită și se face pe bază de înscriere. REZERVĂ UN LOC

În 2019 sărbătorim 10 ani de evenimente marca CPI, prin intermediul cărora venim în sprijinul comunității cu informații de calitate, soluții, oportunități de networking, noutăți și încercăm să le oferim participanților toate instrumentele necesare creșterii business-urilor lor în real estate, dar și dezvoltării lor personale.

Anul trecut, 1.000 de profesioniști în real estate au participat la întâlnirile organizate de noi în șase dintre principalele orașe ale țării – Timișoara, București, Constanța, Brașov, Iași și Cluj-Napoca.

Citește și: Toni Ehling, director de dezvoltare XCity Towers, participă ca speaker la dezbaterile CPI Timișoara 2019 despre situația pieței locale de real estate

Citește și: Călin Centea, ISHO, se alătură speakerilor prezenți pe 12 iunie la Clubul Profesioniștilor în Imobiliare

Citește și: Top 10 județe unde s-au vândut cele mai multe imobile luna trecută