Light Dark

Octavian Bădescu, fondatorul Freedom Group Real Estate, se numără printre speakerii invitați să participe la evenimentul CPI București 2019, care va fi organizat pe data de 1 octombrie la Hotelul Marshal Garden.

Octavian Bădescu este un cunoscut investitor și antreprenor român în sectorul serviciilor. Printre proiectele în care a fost implicat de-a lungul anilor se numără fondarea Sameday Courier, companie de curierat care a fost prima din țară listată pe piața Aero a BVB, și a Lokko, o inovație disruptivă pe piața de curierat constând dintr-o aplicație mobilă și un sistem de management al comenzilor.

El a vândut ambele proiecte către cel mai mare jucător din online-ul românesc, eMag, și și-a îndreptat ulterior atenția asupra pieței imobiliare.

Antreprenorul român a achiziționat în anul 2017 o franciză RE/MAX. Obiectiv său de viitor era acela de a dezvolta cea mai respectată companie de consultanță și intermediere imobiliară în sistem de reprezentare exclusivă din Sud-Estul Europei.

Începând cu luna septembrie, Bădescu a renunțat la franciza RE/MAX și a părăsit rețeaua care se extinde la nivel național și cuprinde circa 400 de membri. El a motivat această decizie spunând că, deși a obținut rezultate bune și multe reușite în timpul acestei colaborări, nu a fost mulțumit de evoluția lentă a afacerii.

“Am colaborat foarte bine cu reprezentanții RE/MAX, înțeleg și respect modelul de business al acestei rețele. Însă, am simțit că Freedom Group poate crește mai mult urmând un alt concept de business, un model inovator, pe care îl lansăm zilele următoare”, a declarat Octavian Bădescu, potrivit Economica.net.

#CPIBucurești2019. Viorel Mohorea, SVN România, participă la dezbaterile din panelul dedicat liderilor locali din real estate

#CPIBucurești2019: Reprezintă un dezvoltator cu aproape 30 de ani de activitate pe piața locală și participă ca speaker la întâlnirea profesioniștilor în imobiliare

#CPIBucurești2019: Mădălina Cheptea, Raich&Raich Premium Real Estate, printre speakerii evenimentului de pe 1 octombrie

#CPIBucurești2019: Elena Butucea, Premier Estate Management, speaker la întâlnirea profesioniștilor în real estate din Capitală

CPI București 2019 este al cincilea eveniment organizat în cadrul seriei regionale din acest an, după întâlnirile avute cu profesioniștii din real estate în Brașov, Sibiu, Timișoara și Constanța. Tot în luna octombrie vom face un popas și în Cluj-Napoca, pentru ca la începutul lui noiembrie să ne întâlnim cu breasla imobiliară din Iași.

ÎNSCRIE-TE ACUM la CPI București 2019. Nu uita: participarea este gratuită, dar numărul de locuri este limitat!

Iată cum a fost atmosfera la întâlnirea din Capitală de anul trecut:

În 2019 sărbătorim 10 ani de evenimente marca CPI, prin intermediul cărora venim în sprijinul comunității cu informații de calitate, soluții, oportunități de networking, noutăți și încercăm să le oferim participanților toate instrumentele necesare creșterii business-urilor lor în real estate, dar și dezvoltării lor personale.

Anul trecut, 1.000 de profesioniști în real estate au participat la întâlnirile organizate de noi în șase dintre principalele orașe ale țării – Timișoara, București, Constanța, Brașov, Iași și Cluj-Napoca.

#CPIConstanța2019: Prima Casă, cu un pas mai aproape de a deveni oficial O familie, O casă. Mai este relevant programul?

#CPIConstanța2019: Criză? Scăderi masive ale prețurilor? Iată cum văd, de fapt, specialiștii evoluția pieței rezidențiale în 2019

#CPITimișoara2019: Echipă de vânzări internă pentru dezvoltator vs colaborare cu o agenție imobiliară. „Vinzi când viziunea ta rezonează cu clientul final”

#CPITimișoara2019: Din resurse proprii, cu cash sau credit? Cum se achită proprietățile rezidențiale tranzacționate pe piața locală