Light Dark

Cătălin Priscorniță, fondatorul și CEO-ul Blitz, este unul dintre speakerii invitați să participe la ediția aniversară CPI Național 2019, cel mai important eveniment dedicat breslei imobiliare.

catalin priscornita blitz cpi national 2019

Cătălin Priscorniță a pus bazele agenţiei imobiliare Blitz în 2010. Nouă ani mai târziu, compania pe care o conduce din poziţia de CEO a devenit un nume recunoscut nu doar pe plan local, ci şi la nivel naţional.

Blitz este un trend-setter al pieţei de real estate şi un furnizor de servicii integrate în domeniu, în 2017 înregistrând încasări de peste 2,1 milioane de euro. Agenţia condusă de Priscorniţă pune accent, de asemenea, pe dezvoltarea personală şi profesională a echipei, care a ajuns, la ora actuală, să depăşească 100 de membri.

Cătălin Priscorniţă îşi propune ca pe parcursul anului 2019 să extindă echipa cu 80% şi să deschidă noi birouri într-unele dintre principalele oraşe ale ţării.

Blitz a obţinut patru dintre trofeele decernate în cadrul Galei Profesioniştilor în Imobiliare 2018, câştig ând premiile acordate pentru “Cea mai puternică agenţie din Cluj“, “Cel mai puternic brand din Cluj“, “Cea mai puternică prezenţă online” şi pentru “Investiţie continuă în profesionalism“.

La CPI Național 2019, Cătălin Priscorniță va lua parte la discuțiile din panelul dedicat liderilor locali în real estate, moderat de jurnalistul Andrei Panait. CONSULTĂ AICI agenda evenimentului

Subiecte de interes pe plan local vor fi dezbătute alături de Andreea Parti (Broker/Owner RE/MAX Choice), Marius Șchiopotă (Hitch&Mosh), David Grigorescu (Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România), Ciprian Iovu (Inter Imobiliare) și Daniel Tudor (The Concept Real Estate Advisers).

Citește și: Evoluția pieței rezidențiale din Cluj. Cătălin Priscorniță, Blitz Imobiliare: „Corecțiile vor marca primele luni ale anului 2019, urmând o reașezare firească a prețurilor”

Citește și: Cătălin Priscorniță, Blitz – În prezent, 60% din vizionările de apartamente se fac prin agenții imobiliare, dar doar 31% dintre tranzacțiile sunt intermediate de agenți

Ediția CPI Național 2019 este una specială pentru noi, cu ocazia căreia sărbătorim 10 ani de evenimente marca CPI,  așa că ne dorim să ridicăm cel mai important eveniment al breslei imobiliare la un nou nivel.

Îți pregătim două zile de conferințe și workshop-uri în care vei avea șansa de a-i asculta pe unii dintre cei mai buni jucători din real estate, te vei putea inspira din poveștile lor de succes, le vei afla sfaturile și părerile despre evoluția domeniului și vei învăța de la traineri de top strategii care îți vor fi de mare ajutor în organizarea afacerii.

Vei avea de ales, pe 22 martie, între workshop-uri recomandate pentru cei care conduc afaceri în real estate și programe de training recomandate agenților imobiliari. Ambele categorii vor cuprinde câte trei sesiuni care se vor desfășura simultan.

Te poți înscrie la unul sau mai multe workshop-uri. Dacă vrei să participi la toate sesiunile de training dintr-o categorie, îți punem la dispoziție pachete speciale pentru a doua zi la CPI Național 2019. Află mai multe detalii despre WORKSHOP-URILE CPI NAȚIONAL 2019 

Te așteptăm pe 21 și pe 22 martie, în cadrul Stejarii Country Club, la CPI Național 2019. Hai să celebrăm împreună 10 ani de evenimente marca CPI!

Citește și: Cine sunt gazdele ediției speciale CPI? Rezervă un loc! Mai sunt doar câteva zile până la evenimentul anului în comunitatea de real estate

Citește și: Premieră la #CPINațional2019! VIP la cel mai important eveniment al breslei imobiliare

Citește și: Șase traineri de top susțin workshop-uri la #CPINațional 2019. Află ce îți pregătim și care sunt pachetele speciale și bonusurile de care poți beneficia

banner CPI national 2019