Light Dark

Marius Șchiopotă, cofondator și Managing Partner al Hitch&Mosher, va participa ca speaker la cel mai așteptat eveniment al anului 2019 din breasla imobiliară – CPI Național 2019.

marius schiopota cpi national 2019

Marius Șchiopotă conduce una dintre cele mai cunoscute companii imobiliare cu capital integral românesc din regiunea de vest a țării, activă pe piața de real estate încă din 2005.

Din portofoliul Hitch&Mosher fac parte clienți de anvergură, cu prezență națională și internațională, cu peste 5.000 de tranzacții realizate în fiecare an, tranzacții în domeniul agricol de peste 40 de milioane de euro și pe segmentul clădirilor de birouri, în special în Cluj-Napoca, în ultimii doi ani, de peste 16 milioane de euro.

Printre proiectele din portofoliul exclusiv al companiei se numără, pe segmentul rezidențial,  Vox Vertical Village, Uranus Plaza, Adora Forest și Campeador Residence.

Hitch&Mosher a câștigat la ediția de anul trecut a Galei Profesioniștilor în Imobiliare premiul pentru “Cel mai puternic brand în Timișoara” .

La CPI Național 2019, Șchiopotă va participa ca speaker la panelul dedicat liderilor locali din real estate. La discuțiile moderate de jurnalistul Andrei Panait vor participa, alături de reprezentatul Hitch&Mosher, Cătălin Priscorniță (Blitz), Andreea Parti (Broker/Owner RE/MAX Choice), David Grigorescu (Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România), Ciprian Iovu (Inter Imobiliare) și Daniel Tudor (The Concept Real Estate Advisers).

workshop cpi national 2019

Te așteptăm pe 21 și pe 22 martie, în cadrul Stejarii Country Club, la CPI Național 2019!  Ediția CPI Național 2019 este una specială pentru noi, cu ocazia căreia sărbătorim 10 ani de evenimente marca CPI,  așa că ne dorim să ridicăm cel mai important eveniment al breslei imobiliare la un nou nivel.

Îți pregătim două zile de conferințe și workshop-uri în care vei avea șansa de a-i asculta pe unii dintre cei mai buni jucători din real estate, te vei putea inspira din poveștile lor de succes, le vei afla sfaturile și părerile despre evoluția domeniului și vei învăța de la traineri de top strategii care îți vor fi de mare ajutor în organizarea afacerii. CONSULTĂ AGENDA evenimentului

Vei avea de ales, pe 22 martie, între workshop-uri recomandate pentru cei care conduc afaceri în real estate și programe de training recomandate agenților imobiliari. Ambele categorii vor cuprinde câte trei sesiuni care se vor desfășura simultan. Află mai multe detalii despre WORKSHOP-URILE CPI NAȚIONAL 2019 

Citește și: Cine sunt gazdele ediției speciale CPI? Rezervă un loc! Mai sunt doar câteva zile până la evenimentul anului în comunitatea de real estate

Citește și: Premieră la #CPINațional2019! VIP la cel mai important eveniment al breslei imobiliare

Citește și: Schimbarea care apare pe piața rezidențială din Cluj începând cu luna martie

banner CPI national 2019