Light Dark

Caravana CPI a făcut anul acesta pentru prima oară un popas în Sibiu. Evenimentul a fost unul încununat de succes, reunind aproape 80 de profesioniști în imobiliare care activează pe piața locală.

cpi sibiu 2019

Reprezentanți ai agențiilor imobiliare și ai dezvoltatorilor au avut ocazia de a se întâlni, pe 22 mai, într-un cadrul profesionist pentru a dezbate subiecte de interes pe piața de profil și pentru a face networking.

Astfel, la cel mai aplicat CPI de până acum au fost definite imobiliarele de mâine, s-au pus în discuție serviciile pe care o agenție trebuie să le ofere clienților săi și s-a vorbit despre profilul agentului #SuperHero.

Modulul dedicat agenților a cuprins inclusiv un training de time management susținut de Remus Bălan, specialist care timp de 20 de ani a lucrat în corporații românești și internaționale, unde a realizat performanță operațională în vânzări și managementul echipelor de vânzări, trade marketing și account management, iar din 2012 s-a dedicat educației nonformale.

Bălan le-a oferit participanților la CPI Sibiu recomandări practice menite să îi ajute să își îmbunătățească permanent modul în care gestionează timpul, cu impact major în performanța vânzărilor.

#CPIRegional2019: Remus Bălan – fiecare minut al vieții tale contează și stă în puterea ta să-i dai valoare

O premieră în cadrul seriei CPI Regional de anul acesta a fost implementarea conceptului World Cafe, începută încă de la evenimentul organizat, pe 21 mai, la Brașov. Practic, am dedicat timp discuțiilor în grupuri pe cele mai fierbinți subiecte din piața imobiliară.

world cafe cpi sibiu 2019

Fiecărui participant i s-a oferit posibilitatea de a alege două dintre cele trei subiecte supuse ulterior dezbaterilor. Pentru fiecare dintre acestea au fost alocate 30 de minute. La final, au fost prezentate problemele și soluțiile găsite și s-a putut obține astfel o imagine de ansamblu asupra pieței și asupra provocărilor sale.

Nu au lipsit de la CPI Sibiu nici sfaturile practice oferite de echipa Imobiliare.ro pentru îmbunătățirea performanțelor în vânzări și pentru obținerea celor mai bune rezultate pe baza beneficiilor diferitelor pachete de servicii.

A fost lansat, totodată, un nou tool a cărei implementare va fi realizată din toamna lui 2019. Este vorba despre rating-ul agentului – acordat de către vânzătorii sau proprietarii cu care a lucrat. Acesta îl poate sprijini pe profesionist, la fel ca o recomandare, în interacțiunea cu noii clienți. Află mai multe detalii AICI.

Așa cum v-am obișnuit în cei 10 ani de CPI, am organizat și un panel de discuții cu lideri locali în real estate. Au luat parte la acesta, alături de CEO-ul Imobiliare.ro, Adrian Erimescu, Lucian Oană (Taboo Imobiliare), Daniel Natanail (Group TKI), Caius Giurgiu (S.m.art Proiect), Nicolae Ciupar (Upper Class) și Dorel Niță (Analize Imobiliare).

#CPISibiu2019: Despre relația agent-client într-o piață în stabilizare – „oamenii cumpără dacă au încredere”

#CPISibiu2019: Profilul cumpărătorului de locuință sibian – „preferă să facă o investiție puțin mai mare, dar să aibă o garanție de viitor”

Evenimentul de la Sibiu a cuprins și un modul dedicat exclusiv dezvoltatorilor imobiliari în cadrul căruia s-a pus în discuție, printre altele, performanța vânzărilor în online comparându-se două moduri de lucru – anunțurile cu plata la lead vs cele cu plata la succes.

cpi sibiu 2019 dezvoltatori

CPI Sibiu a fost al doilea eveniment organizat în cadrul seriei regionale CPI 2019. Caravana CPI a pornit anul acesta a drum pe 21 mai, din Brașov.

Următorul popas va fi făcut în Timișoara, pe 12 iunie (Hotel Tresor Le Palais). În toamnă vom ajunge în alte patru orașe din țară pentru a ne întâlni cu profesioniștii locali din real estate, astfel:

  • Constanța – 18 septembrie
  • București – 1 octombrie
  • Cluj-Napoca – 15 octombrie
  • Iași – 5 noiembrie

Mai multe detalii despre evenimentele din cadrul seriei CPI Regional 2019, agendă și speakeri, pot fi consultate pe site-ul dedicat acestora. Accesează-l AICI.

În 2019 sărbătorim 10 ani de evenimente marca CPI, prin intermediul cărora venim în sprijinul comunității cu informații de calitate, soluții, oportunități de networking, noutăți și încercăm să le oferim participanților toate instrumentele necesare creșterii business-urilor lor în real estate, dar și dezvoltării lor personale.