Light Dark

Simona Șchiopotă, Managing Partner al agenției imobiliare din Timișoara Hitch&Mosher, va participa ca speaker la panelul dedicat liderilor locali din real estate organizat în cadrul evenimentului CPI Timișoara 2019, al treilea din seria regională din acest an.

Simona Șchiopotă are peste 10 ani de experiență în domeniu și conduce, alături de soțul său – Marius Șchiopotă, una dintre cele mai cunoscute companii imobiliare din regiunea de vest a României. Activă pe piață încă din anul 2005, Hitch&Mosher a fost lansată în pragul crizei imobiliare pe care a depășit-o cu brio ajungând, în prezent, să dețină un portofoliu cu clienți de anvergură, cu prezență națională și internațională.

Printre proiectele din portofoliul exclusiv al companiei se numără, pe segmentul rezidențial, Vox Vertical Village, Adora Forest și Campeador Residence.

Hitch&Mosher a obținut în cadrul ediției din acest an a Galei Profesioniștilor în Imobiliare premiul pentru “Cel mai puternic brand imobiliar local” pentru activitatea desfășurată în 2018. Lista completă a câștigătorilor poate fi consultată AICI.

hitchmosher

Evenimentul CPI Timișoara 2019 va fi organizat pe data de 12 iunie, începând cu ora 08:00, la Hotelul Tresor Le Palais (Sala Grand Opera și Business Lounge). Participarea este gratuită și se realizează pe bază de înscriere. Numărul locurilor disponibile este limitat. Înscrie-te AICI.

Simona Șchiopotă va fi unul dintre speakerii provocați de Adrian Erimescu, CEO Imobiliare.ro, la dezbateri pe teme de interes pentru cei din breasla de real estate în panelul dedicat liderilor locali. Așa cum v-am obișnuit din anii precedenți, de la CPI Timișoara nu vor lipsi nici datele statistice relevante prezentate de Dorel Niță, Head of Research Imobiliare.ro și coordonatorul proiectului Analize Imobiliare. Mai mult, vom include o secțiune dedicată exclusiv dezvoltatorilor.

Citește și: Hitch&Mosher – Nu avem semnale care să indice o criză în următorii trei ani

Citește și: Simona Șchiopotă conduce propria firmă și se ghidează după motto-ul „creșterea și confortul nu pot coexista”

Ca noutate, vom implementa și la CPI Timișoara conceptul World Cafe, întâmpinat cu entuziasm de către participanți la primele două evenimente din seria CPI Regional 2019, din Brașov și Sibiu. Pentru mai multe detalii, accesează AICI site-ul dedicat CPI Regional 2019.

Nu ai mai participat până acum la evenimentele noastre? Aruncă o privire mai jos pentru a vedea cum s-a desfășurat anul trecut CPI Timișoara și ce au spus participanții.

În 2019 sărbătorim 10 ani de evenimente marca CPI, prin intermediul cărora venim în sprijinul comunității cu informații de calitate, soluții, oportunități de networking, noutăți și încercăm să le oferim participanților toate instrumentele necesare creșterii business-urilor lor în real estate, dar și dezvoltării lor personale.

Anul trecut, 1.000 de profesioniști în real estate au participat la întâlnirile organizate de noi în șase dintre principalele orașe ale țării – Timișoara, București, Constanța, Brașov, Iași și Cluj-Napoca.

Citește și: Două evenimente regionale, circa 200 de participanți. Următoarea oprire, #CPITimișoara2019! Te-ai înscris?

Citește și: Primul eveniment marca CPI organizat la Sibiu a reunit aproape 80 de profesioniști în imobiliare – FOTO+VIDEO

Citește și: Cristina Țîrea, Maurer Imobiliare – Apetitul pentru achiziții în scop investițional a crescut, pe fondul dezvoltării turismului