Light Dark

Ești pregătit pentru un nou webinar CPI? Săptămâna aceasta vorbim despre vânzări în vremuri dificile alături de unul dintre cei mai apreciați experți în creșterea accelerată a firmelor din România, Lorand Szasz.

Te așteptăm la un nou CPI Webinar miercuri, de la ora 11:00, să discutăm despre cum faci vânzări în vremuri dificile alături de invitatul nostru special Lorand Szasz, trainer și autor al unor titluri precum – “Inspirație pe plus” sau “De la grădinar la business coach”.

Tipologia clientului se modifică în perioade dificile, la fel și tiparul de cumpărare, iar dificultatea crește pentru cei din vânzări. Cu toate aceste schimbări și valoarea câștigului se schimbă așa că încercăm să aflăm cum ar trebui să ne adaptăm la noua normalitate.

Business coach-ul Lorand Szasz ne împărtășește în noul webinar CPI opinia sa despre imobiliarele și despre vânzările de mâine. Participă și tu! Înscrierile se pot face gratuit AICI.

CPI Webinar este o inițiativă Imobiliare.ro. Prin fiecare webinar ne propunem să păstrăm strânsă legătura cu cei din breaslă, acesta fiind un instrument la care vom apela des, care ne va ajuta să colaborăm mai bine, în această perioadă tensionată pe care o traversăm pe fondul răspândirii COVID-19, și să găsim cele mai bune soluții la diverse probleme cu care se confruntă atât agenții imobiliari, cât și dezvoltatorii.

Citește și: Metode prin care să-ți formezi un mindset corect. Te pot salva în situații de criză!

Citește și: Lecție de branding personal, cu Andy Szekely. „Dacă nu investești în branding, o să faci zero tranzacții în perioada asta”

Citește și: În business, ca la regată. Recomandările unui om care s-a reinventat în criză te ajută să te pregătești de reluarea activității